реклама

реклама

«Неординарною людиною» називає нардеп Анатолій Гриценко уповноваженого Кабінету Міністра з дерегуляції господарської діяльності, соратника черкаського міського голови Михайла Бродського. Відповідаючи на запитання «Прочерку», чим можна пояснити сильні позиції пана Бродського в нинішній владі, Анатолій Гриценко відповів:

– Це підприємець з досить успішним досвідом, хоча і зі складнощами першого періоду… Ця людина розуміє, як працювати в парламенті. Він генерує чимало нормальних, правильних ідей… У ряді випадків, коли до мене зверталися підприємці, права яких порушувалися, завдяки Михайлу Бродському ці питання вирішувалися, – сказав Анатолій Гриценко. – Але Бродський пов'язав себе з чинною владою. Очевидно, він бере на себе відповідальність і за те, що робить влада. Але думаю, чим далі, тим йому важче в такому стані перебувати. Бо з одного боку уряд начебто створює робочі місця, а з іншого – знищує їх… Зараз я бачу, що Партія вільних демократів і Партія регіонів працюють спільно.

У контексті цієї теми Анатолій Гриценко згадав і про міського голову Черкас Сергія Одарича, почесного голову Партії вільних демократів.

– Пам’ятаю Сергія Одарича ще молодим хлопцем, коли він стояв у витоків Народного Руху на рубежі 90-х років. І тримав позицію, і страждав від того, коли і різали, і стріляли. Зараз людина змінюється… Нехай виборці дають цьому оцінку. Але думаю, що Партія вільних демократів не знайшла на місцевих виборах в Черкасах сильнішої кандидатури на посаду мера. І мені здається, що Одарич краще, ніж оте Влізло, яке не влізло. Бо воно взагалі було б ніяке, – зазначив Анатолій Гриценко, очевидно, маючи на увазі, нинішнього заступника губернатора Черкащини Євгена Влізла, якого на виборах мера висував губернатор Сергій Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Дашкевич 17.06.2011 13:17
Помиляєтесь,пан Гриценко: Одарич 20 років тому і зараз - дві великі різниці, як говорять в Одесі. Тоді він служив ІДЕЇ, зараз - ЗОЛОТОМУ ТІЛЬЦЮ. На виборах розігрував цирк, протиставлячи себе регіонам, потім злився з ними в екстазі. Типовий зрадник та перевертень. :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Альтран 17.06.2011 09:57
Інколи краще промовчати,ніж говорити.Навіть такому політику,як Гриценко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Абрамян 17.06.2011 09:55
Языком молоть - не косой махать! С такими взглядами и за него никто не будет голосовать ;-) Если эти двое ему нравятся, значит и сам такой!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 таки да! 17.06.2011 09:48
у нашому будинку на Митниці квартплату підняли на 55%, якість послуг залишилась тою, що й була, тобто ніякою. До нашого будинку тільки на БТРі можна під'їхати. Більшість мешканців вже пожалкували, що голосували за Одарича, якби тільки хтось не вліз.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Прикро 17.06.2011 09:39
Евген Миронович єдина порядна людина з чемодана Тулуба.
Звісно, що патрон недалекоглядно для себе, а в першу чергу для партії, кинув в горнило виборів на поругань свого соратника.
Занадто рано він лакмусовий папірець в складне, невідоме, і як з"ясувалося вороже середовище опустив.
Хотів Черкаси на "Алє Ап" перевірити, тому і "Пук - Пук" вийшло.
І так у всьому.
Але це вже інші історії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100