реклама

реклама

Фрагменти барикад із Майдану Незалежності, саморобні щити й каски активістів-євромайданівців, прапори та плакати зі злободенними гаслами, документи та десятки світлин із відображенням подій Революції Гідності – усі ці речі нині стали експонатами виставки в фойє обласного краєзнавчого музею.

Її відкрили 21 листопада до Дня Гідності та Свободи, аби ще раз нагадати відвідувачам про минулорічні буремні події. Ця експозиція буде доступною для перегляду впродовж двох наступних тижнів.

У день відкриття виставки, присвяченої подіям Євромайдану, її експозицію оглянули й представники черкаської влади: голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко та очільниця обласної ради Валентина Коваленко

Над оформленням презентованої експозиції працювали співробітники відділу історії періоду сучасності краєзнавчого музею. Атрибутику учасників протестних подій в українській столиці та Черкасах для неї надали такі обласні організації, як Самооборона Майдану, Громадський блокпост, Демократичний альянс та Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Кожен експонат – зі своєю історією.

– Цією виставкою ми ще раз хотіли привернути увагу людей до тих подій, які відбулися під час Революції Гідності, і згадати про її учасників, – розповідає директор музею Алла Кушнір. – Нині існує така думка, що Євромайдан в Україні став головною подією в усій Європі кінця 2013 – початку 2014 року. Більше того, нам хотілося б зібрати й зберегти для потомків ось ці всі речі.

Під час відкриття виставки Юрій Ткаченко та Валентина Коваленко відзначили грамотами облдержадміністрації тих, хто були одними з найактивніших учасників Революції Гідності, членів обласної Народної ради: Анатолія Бондаренка, Петра Чернявського, Юрія Ботнара, Леоніда Даценка та Наталію Старікову, інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+6 #17 Олександр 25.11.2014 01:48
Ой...Юра,Юра!!!...........................Підприемці всі пищали!За два роки купити жінці Леди Стар,який коштував більше мільйона доларів,фермерс ькиц ринок,Боттічелі ,магазин Моллі,Лексуси,т а ще й віджав у податковій чудову базу відпочинку,на мальовничому березі Дніпра у селі Кедина Гора,де до речі побудував собі непоганий палац!А як же кримінальна справа щодо улюбленого брата,за часів Тулуба закрили :-* ?Цікаво яким чином? :-* А тепер ..............оромно Юра.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #16 АРТИСТИ 24.11.2014 14:41
А ЧОГО НЕ НАГОРОДИЛИ директора ФІЛАРМОНІЇ федоряку ВІН же БУВ НА ПРОТЕЛЕЖНОМУ БОЦІ, виступав проти майдану? ВІДДІЛУ КУЛЬТУРИ срочно до річниці підписати службову про приміювання!Чим "не достойний" риг.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #15 Муська 24.11.2014 11:43
Цитую mark:
А Петя Чернявський пробіг майданом з манікюром і став активним його учасником. Ще й грамоту дали! Ось так революції роблять одні, а плодами користуються інші, геть не причетні!


Пристосуванці:
голова Черкаського обласного страйккому Петро Чернявський
один із лідерів колишнього «Фронту змін», «батьківщинівка » Наталія Старікова
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #14 Чукча 24.11.2014 11:34
Цитую Народ:
Яка ганьба!! Коваленко-Окунєва разом з Леонідом Фореліним один одного нагороджують :P . Смішно.Поясніть громаді: чим ви краще за Тулуба? Пустишки. забери у них посади - і виявиться суцільна порохня :D :lol: :P


И ВСЕ ТАК ЧИННО И БЛАГОРОДНО. НИКОГО НЕ ЗАБУЛИ т.е. СЕБЯ ЛЮБИМИХ :cry: :-x

11 червня 2014, 09:43 Новини Черкас та Черкаської області
Нагадаємо, що в ніч штурму ОДА 23 січня Ольга Галушко отримала черепно-мозкову травму через те, що їй на голову кинули з вікна четвертого поверху вазон.
Керівництво області запевняло, що дівчину лікують безкоштовно. Однак згодом стало відомо, що гроші на лікування закликають надсилати на рахунок братів, яких у Ольги немає, та батька, без якого дівчина росла 20 років.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #13 Ольга 24.11.2014 11:18
Чудова виставка! Я там була. Дійсно, треба нам завжди пам"ятати про Майдан.А щодо тих, кого нагородили - вони дійсно активно брали участь в революції гідності. От тільки перелік тих, кого можна було б нагородити, міг би бути ширшим. Багато представників молодіжних громадських організацій і просто небайдужої молоді були не менш активні. Маю сподівання, що їх нагородять наступного року.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #12 Петро 23.11.2014 22:32
А яке відношення має Ткаченко до революції,він під час Майдану з Тулубом фермерський ринок бомбили!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #11 Народ 23.11.2014 20:07
Яка ганьба!! Коваленко-Окунєва разом з Леонідом Фореліним один одного нагороджують :P . Смішно.Поясніть громаді: чим ви краще за Тулуба? Пустишки. забери у них посади - і виявиться суцільна порохня :D :lol: :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #10 старший співробітник 23.11.2014 17:32
виставку організовують працівники музею, які в душі комуністи!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #9 007 23.11.2014 14:00
Всі нагороджені просиділи свого часу в підворотнях, посилаючи вперед молодь міста, а тепер повилазили "героі". Чи може хтось з них хоч подряпину отримав біля ОДА, дамбі і т.д. Таких всі називають крисами, а ми чомусь іх велечаємо героями. Доречі всі вони пафосно завляли, що поідуть в ато захищати батькіащину, але виявилось, що в них кишка тонка. Ганьба таким героям.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 О.ЧУПРИНА 23.11.2014 13:57
Цікаво,чи взяли перелічені особи наградні грамоти з рук антагоніста Майдану? Дійсно Бондаренко,Даце нко,Старікова,Б отнар,Чернявськ ий були активними учасниками революції гідності.А Юрій Ткаченко в цей час рятував свій бізнес шляхом підкилимних домовленностей з Тулубом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100