реклама

реклама

1 грудня в Черкасах буде відкриття муніципальної ялинки на Театральній площі і початок підготовки до Нового року та Дня Святого Миколая. Крім того, ялинка буде встановлена і за обласним Будинком рад. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич.

– Нічого масштабного проводити не будемо. Бо в бюджеті немає коштів, а ті кошти, що залучаються, йдуть насамперед на допомогу бійцям АТО. Максимальний ухил буде на розвиток творчості у дітей. Тобто, проводитимемо «Смачну новорічну країну», інші заходи, до організації яких мають долучитися діти. Будемо в школах виготовляти новорічні іграшки, щоб діти отримали досвід роботи з нитками, соломою, мотузками, деревом, фанерою. Як вже показує попередній досвід, діти з задоволенням працюють руками, здобувають навички роботи, та ще й прикрашають домашні і шкільні ялинки, – зазначив Сергій Одарич.

В цілому, за словами мера, бюджет новорічних святкувань складе близько 70 тисяч гривень. Кошти насамперед будуть направлені на подарунки дітям з малозабезпечених сімей.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4   25.11.2014 09:32
Ваночні стром. Цього року, місто традиційно входить в перший адвент та ваночні свята.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Дід Трохим 25.11.2014 08:47
О, вернулась йолочка на Театральну. А то раз не поставили - така ...ня началась! Традиції, як казав Врунгель, нада уважать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 федор принципиальный 24.11.2014 20:43
Уже школы и садики сдают деньги из собственного кармана на праздничные куличи,интересн о сколько одар выложит для детей Черкасс из своего кармана или все ушло на подкуп судьи ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 плоХОрошо 24.11.2014 16:35
мер забыл сказать: заставим пту, школы и садики участвовать в конкурсах не выделяя для этого ни копейки (читаем между строк - деньгами скинутся родители)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100