КП «Черкасиводоканал» частково позбавлене боргового тягаря: йому списано 12 млн грн, заборгованих «Черкасиобленерго», повідомив під час сьогоднішньої прес-конференції секретар міськради Олександр Радуцький.


Заборгованість виникла через різницю в тарифах.

– Нагадаю, що наприкінці минулого місяця можливість її погашення шляхом проведення взаємозаліків із державою розглянули члени тимчасової комісії міськвиконкому, – зазначив Радуцький. – Я та колеги-депутати ініціювали її роботу, оскільки списання боргу необхідно було провести до кінця поточного року, аби скористатися постановою Кабміну щодо компенсації комунальним підприємствам різниці в тарифах.

Як зазначив секретар міськради, за сприяння голови обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка проведено переговори та знайдено шлях, за яким можна закрити борги підприємства – перший взаєморозрахунок провели на понад 4,4 млн грн, а минулого тижня – ще на 7,7 млн грн.

Ці досягнення Олександр Радуцький пов’язав із виконанням своєї обіцянки працювати на посаді секретаря міськради конструктивно.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Мурзилка 16.12.2014 02:29
Черкасиобленерг о грошенята здирае з населення, а послуги своi не виконуе. Вiдключення вiд мережи по кiлька разiв на добу -це бандитизм .Электрична енергiя продаеться за бугор. Гребуть бабло пiд привiдом необхiдностi.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Мавпочка 16.12.2014 02:23
Им долги списывают,а они населению накручивают тарифы !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Дід Трохим 15.12.2014 14:44
Саня, наступна твоя посада - Президент України! нє, ну якшо секретар міськради ЛІЧНО розрулює тему 12 лямів, то можете прикинуть, шо нас жде в таком случаї :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Василь Миколенко 15.12.2014 14:21
Молодці, Саша та твоя команда!
Наступні питання, які потрібно тобі із своєю командою завершити - це повернення у комунальну власність очисних споруд і ТЕЦ.
Це дозволить значно не лише економити бюджет міста, а і поповнювати його за рахунок прибутків ТЕЦ.
Це дозволить значно зменшити тарифи на тепло, гарячу та холодну воду, за що тобі та твоїй команді буде вдячна кожна сім"я черкащан.
Успіху !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Щира Українка 15.12.2014 13:12
А можливо секретар розкаже черкащанам кому скільки перепало? Цікаво дуже хочеться знати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100