Сьогодні спливає рік після того як у Черкасах почали виловлювати людей. Офіційним приводом для такої собі розправи над активістами став штурм Черкаської ОДА, що розпочинався з мітингу на Соборній площі, а закінчився масовим затриманням усіх громадян, яких вдалося впіймати «беркутівцям» в центральній частині міста.


Опісля затриманих розвозили по судах різних районів, щоб уникнути з масового скупчення мітингуючи під якимось одним судом.

Судді немов змовившись, обирали одну й ту ж міру запобіжного заходу: тримання під вартою на два місяці. Усі підозрювалися в захопленні будівлі Черкаської ОДА. Проте всі, як один, говорили про те, що судять не штурмовиків, а випадково затриманих перехожих.

Усі судді продовжують працювати на посадах…

Сьогодні активісти автомайдану планують зібратися на Соборній площі, щоб згадати ті буремні часи.

О 12.30  у прес-центрі ОДА (3-ий поверх, каб. 318) відбудеться прес-конференція керівництва обласної міліції та прокуратури щодо розслідування майданівських справ.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Фотограф 23.01.2015 16:02
С 2010 по 2014 год 4 года натхненно и ежедневно кричали "бандыты, бандытам тюрмы".
Но! Уже прошел год как при власти и что?

23 січня 2014, 20:14 ПРОЧЕРК Новини Черкас та Черкаської області
Щойно з четвертого поверху будівлі ОДА невідомий, очевидно, працівник адміністрації кинув вазон, поціливши ним в молоду дівчину, яка стояла під будівлею. Про це інформує кореспондент «Прочерку».
Активісти забрали дівчину. Поки невідомо, в якому вона стані.
Відео ТРК «ВІККА»
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1   23.01.2015 10:54
З тих пір в місті, на теренах перерозподілу влади та власності, відбулись величезні зміни. Створено також і новітні плани майбутніх репресій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100