Навіть дощ свято етно та фольк музики не зіпсував. Дводенний фестиваль «Трипільські зорі» завершився у Черкасах в Долині троянд  краще, ніж сподівалися організатори.

Після завершення дощу запрацювали майстер-класи. Відвідувачі могли ознайомитися зі стародавньою технікою валяння вовни, робити власними руками ляльки-мотанки, пригоститися частування кришнаїтів та придбати автентичні сувеніри. Заряджали енергію і виступи гуртів. Особливо тепло черкасці зустрічали «Гапочку» та «Юркеш».

На сцені - група Юрка Юрченка (праворуч) "Юркеш"

На сцені - група Юрка Юрченка (праворуч) "Юркеш"

За словами Інни Шемет, cпіворганізатора фестивалю, всю програму реалізувати не змогли, проте 70% з очікуваного отримати вдалося.

– Головне для мене – цього року, на відміну від трьох попередніх, виступили всі, кого ми запрошували. Трішки прикро, що козаки не приїхали – перемерзли на «Країні мрій». Загалом, я задоволена, – говорить пані Інна.

tzori-054

У активної популяризаторки української культури поки що чітких планів щодо проведення V Міжнародного етнофестивалю немає. За її словами, все залежатиме від фінансової підтримки: «Якщо будуть кошти, можливо розширимо хронометраж заходу, запросимо закордонні гурти і винесемо фестиваль за межі міста», – ділиться планами пані Інна.

tzori-021 

tzori-006 

img2748resize 

Фото - Дніпровича та Тетяни Черевань

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Орг 30.06.2011 23:53
Особливо перше фото :o
Журналісти вбачають в ньому найколоритнішу світлину
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100