реклама

реклама

22 березня виповниться рік, як відділом ДРАЦС по м. Черкаси реєстраційної служби Черкаського міського управління юстиції керує Катерина Леонова. Що змінилося в закладі за неповний рік її перебування на посаді, Катерина Валеріївна розповіла в коментарі «Прочерку».


За словами очільниці РАЦСу, кожна пара отримує розширену консультацію від спеціалістів щодо урочистого проведення обряду.

– У день проведення урочистих обрядів залучається 5 працівників, які докладають максимум зусиль, щоб створити атмосферу радості і щастя як для наречених, так і для батьків та гостей. З'явилися нові обличчя: наразі в Палаці одружень працює 4 обрядових старости, а на момент мого призначення було лише 2 спеціалісти, – розповідає Катерина Леонова.

Крім того, змінили пісні під час обрядів на більш легкі та ненав'язливі інструментальні композиції. Наприклад, оркестр Поля Моріа «Весна прийшла» і Ennio Morricone «Le vent le cri».

– Ми збільшили час проведення обряду з 7 хвилин до 12, а іноді обряд триває 15 хвилин. Також для молодят створено обітницю, яку вони повторюють за обрядовою старостою, – говорить Катерина Валеріївна.

Оновили у РАЦСі й обрядову залу: тепер вона у біло-зеленому кольорі.

– Також в обряді заручин стало більше звучати таких патріотичних слів, як: «Державним актом України...», «Владою, наданою законом...», «На землі Черкащині народилася українська щаслива сім’я...». А гаслом нашого закладу є вислів «Обличчям до людей!» – каже Катерина Леонова.

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 карп 24.02.2015 00:49
Пусті очі - пуста голова - пусті слова! ЗАТЕ ПОВНІ КАРМАНИ! А чи бачили ви цю пані з заробітною платою в 1500 грн.? Все як завжди: під носом в чергового керівника юстиції роблять гроші з повітря, а він все бореться з корупцією!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 глеб 14.02.2015 23:13
Яка гарна керывниця
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 fyf 14.02.2015 20:56
а ціна обряду змінилась?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100