реклама

реклама

У Черкасах на вулиці Хрещатик між вулицями Дашкевича та Байди Вишневецького перекривали рух транспорту.


За порядком стежили працівники ДАІ.


Територія навколо перехрестя вулиць Хрещатик-Лазарєва була перекрита попереджувальною стрічкою. Всередині огородженої території - молоді люди.

Як повідомив «Прочерку» керівник прес-служби УМВС України в Черкаській області Дмитро Грищенко, на цьому місці тривало відтворення.

– Під час розслідувань кримінальних проваджень одне із слідчих дій називається відтворенням, тобто відтворюється подія, яка сталася. Про яку саме справу йдеться, мені невідомо. Рух перекривається для того, щоб не заважати слідчим діям, – пояснив Дмитро Сергійович.

При цьому, рух перехожих продовжувався.

Згодом Дмитро Грищенко в коментарі «Прочерку» уточнив, що відтворення стосується досудового розслідування в кримінальному провадженні стосовно черкащанина, який понад місяць тому під час конфлікту в одному з розважальних закладів у центрі Черкас кинув у натовп бойову гранату, яка не вибухнула, та, вистріливши з травматичного пістолета в обличчя одного з громадян, намагався втекти на автомобілі, однак був затриманий працівниками міліції.

Нагадаємо, що прокуратура міста Черкаси звернулась до слідчого судді з клопотанням про продовження терміну тримання під вартою в зв’язку з підвищеною суспільною небезпекою особи. Проте слідчий суддя, керуючись виключно доводами захисника, випустив вказану особу з-під варти, незважаючи на обґрунтовані заперечення прокурора. Як зазначили в прес-службі прокуратури міста Черкаси, незаконне рішення суду було негайно оскаржено прокуратурою міста в апеляційному порядку.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2       21.02.2015 23:12
Гібридний комментар.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-35 #1   20.02.2015 16:16
Відтворювачі ще не запрошують Гіркіна консультантом?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100