реклама

реклама

Черкаський опозиціонер, депутат міськради Микола Булатецький у зв’язку зі смертю регіонала Михайла Чечетова пригадує, як ще наприкінці 2013 року радив тому покинути партію.

«27 грудня 2013 року був з Михайлом Чечетовим в одній програмі. Ще тоді йому сказав (цитуючи Тетяну Чорновол): «Залишатися жити в Україні Януковича це пастка, – це прогулянка по мінному полю», Ви теж ходите, Михайле Васильовичу, по мінному полю. Я вас прошу отак, як батько батька, зробіть вчинок нормальний, в кінці-кінців, народ України вас простить, і навіть за оці штуки (голосування за махом руки) простить, зробіть те, що зробила Інна Богословська, і це буде правильно, це вже вклад в те, що ми можемо міняти країну»... – пише у «Фейсбуці» Микола Булатецький.

Очевидно, Булатецький має на увазі вихід Інни Богословської з фракції і лав Партії регіонів наприкінці листопада 2013 року після силового розгону Євромайдану.

На відео з 42 хвилини:


Нагадаємо, екс-заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов в ніч на 28 лютого покінчив життя самогубством. Чечетов випав з висоти 17-го поверху з квартири, де мешкав з дружиною.

Про ціну життя Чечетова для країни писав у блозі на «УП» нардеп, член комітету з питань запобігання і протидії корупції Ігор Луценко.

«Коли загинула Валентина Семенюк-Самсоненко, я вже це писав. Напишу ще раз, чому життя голови фонду держмайна є таким важливим.

Продали підприємство за безцінь? Ну і що, все ж було законно! Фонд держмайна розпорядився, бізнесмен купив. Які претензії до бізнесмена? Які підстави вважати, що він не є добросовісним покупцем?

Ну, так, ціна занижена, усі це бачать. Але хто доведе, що це не проста помилка ФДМУ, що це не просто неправильно складений алгоритм продажу, що тут мав місце злочинний УМИСЕЛ?

І тут лише покази свідків, керівництва Фонду, можуть бути доказами. Що хтось – президент, прем'єр, голова РНБО, просто зять президента – дзвонив, погрожував чи підкупав. Словом, впливав на голову ФДМУ, тим самим підштовхуючи його до незаконних дій з заниження ціни активів.

Смерть голови ФДМУ робить нинішніх власників приватизованих за безцінь підприємств практично стовідсотково захищеними від спроб переглянути такі угоди. А у іншому випадку у нас не буде жодної можливості в законному порядку довести незаконність продажу, приміром, обленерго чи підприємств Укррудпрому.

Але коли голова ФДМУ замовк на віки – все. Можна бути спокійним. Повторення "Криворіжсталі" не буде. Семенюк і Чечетов нічого не розкажуть – і це коштуватиме нам з вами, громадянам України, десятки мільярдів доларів», – зазначив Луценко.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Бульба 04.03.2015 00:20
Нострадамус. Які там вибори незабаром? Місцеві?....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 дувш 01.03.2015 17:43
пророк
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100