Міський голова Черкас Сергій Одарич переконаний, що скандал довкола маршруту №14, що сполучає мікрорайон «Дахнівка» із вантажним портом, створений на рівному місці. На цьому він наголосив сьогодні під час прес-конференції.


– Жодних об’єктивних підстав для створення конфлікту я не бачу. Спершу змінюється маршрут, потім цей змінений маршрут викликає обурення жителів, потім типу зміни відміняються. Не встигли вони набрати чинності, як уже йдуть погрози і бажання розірвати договір із цим перевізником і укласти договір з іншим перевізником. Мій висновок такий: жодних підстав для конфлікту немає і всі спірні питання елементарно узгоджуються. Сьогодні разом із заступниками під час зустрічі із перевізником принаймні із 3 спірних питань ми за 15 хвилин узгодили два. Це стосується маршруту та інтервалу руху. Лишилось питання про те, о котрій годині починати маршрут. Автобус починає курсувати о 6.20, однак є прохання, щоб починався маршрут о 5.40. Це питання завтра до обіду врегулюємо. Мій заступник Юрій Гончаров вранці виїде на місце і промоніторить, яка кількість людей потребує добиратися о такій годині, – зауважив Сергій Олегович.

Виникнення скандалу міський голова розцінює як бажання перерозподілити ринок пасажирських перевезень:

– Викинути одного перевізника і ввести іншого на цей маршрут. А зробити це, прикриваючись обуренням громадян. Жодного іншого пояснення я дати не можу. Штучно створена ситуація.

У той же час секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький після прес-конференції мера наголосив, що завтра на засіданні виконкому розглянуть питання продовження 31-го маршруту, який робить кільце на санаторії «Україні», щоб він заходив у Дахнівку, повністю проїжджав мікрорайон і повертався назад.

Нагадаємо, 13 березня виконавчий комітет своїм рішенням на тимчасовий період змінив напрямок та інтервал руху міського автобусу №14 «Мікрорайон «Дахнівський» – Вантажний порт».

Через тимчасову зміну міським автобусом №14 напрямку руху черкащани мали намір перекривати дорогу в Дахнівці.

20 березня черкаський виконком розглянув і скасував своє рішення про зміну автобусного маршруту №14. Тобто від 21 березня автобус №14 мав їздити за старим графіком.

Однак цими вихідними працівники управління вуличної інфраструктури, транспорту та зв’язку МВК складали акти про порушення маршрутом №14 розкладу, оскільки той продовжував їздити за незручним для пасажирів графіком і не дотримувався графіку, затвердженого 20 березня на виконкомі.

Секретар міськради Олександр Радуцький пригрозив, що на засіданні із перевізником розірвуть угоду за порушення умов, а на його місце поставлять іншого.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #4 федор принципиальный 24.03.2015 14:14
Лучше расскажи где обещанные тобой 70 троллейбусов и 100светофоров,зд есь и без твоих комментариев разберутся,дема гог и трепач.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 незнайка 24.03.2015 10:13
протолкать дорогой кредит через ткэ и повесить на горожан обязанность выплачивать за него долги Это тоже штучно СТВОРЕНО МИСКАНТУСНИК
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Де трансп.реформа? 24.03.2015 09:04
Сергій Одарич, колишній міський голова м. Черкаси: «Усього цього можна досягнути завдяки простому механізму – створенню єдиного проїзного квитка. Єдиний проїзний дозволить людині не переплачувати, навіть із пересадками. Крім того, суттєво розвантажить вулиці».

Транспортна реформа Одарича передбачала, що містом курсуватимуть автобуси більшої місткості. А задля покращення екології – у пріоритеті будуть тролейбуси. Ідеї екс-мера розділяли не всі перевізники. Не догодила їм і нова влада. Тепер у мерії планують навпаки збільшити кількість автобусів у місті. Щонайменше на 30 одиниць. Проїзд, обіцяють, не подорожчає.http://pvd.ck.ua/ua/blog.php?bl=1&pid=5&view=533
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 С... 23.03.2015 23:09
Поставлять іншого. Дерибан сфер впливів. Прибрати одного, щоб поставити іншого. Радуцький тільки на це і здатний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100