Учора «Вільні демократи» спільно із волонтерами, студентами і небайдужими жителями Черкас почистили близько 3 тонни цибулі.



Працювали до пізнього вечора. Загалом треба почистити  близько 15 тонн.


Як розповів ініціатор проекту «Спільна справа – нагодуй солдата», підприємець Андрій Бортник, не встиг він поділитися з міським головою Сергієм Одаричем ідеєю про переробку 15 тонн цибулі, як одразу знайшлися однодумці, які вирішили втілити її в життя.

– Після дзвінка керівника «Темпу» Олександра Згіблова перші 5 тонн цибулі відвезено на підприємство, де розпочинається її чистка. Цієї кількості після сушки вистачить на 56 тисяч пакетів, або 672 тисячі порцій борщу! Дякую за підтримку та свідому громадянську позицію! – зазначив Андрій Бортник.


За словами керівника фракції Партії вільних демократів Олександра Згіблова, «Темп» надав приміщення, куди можуть прийти кожен охочий і почистити цибулю.

– Радий, що до цього проекту долучилися не лише «Вільні демократи», але й небайдужі жителі Черкас, студенти і волонтери. Сьогодні виявили бажання нам допомогти учні та педагоги гімназії №9, а також працівники спортивних закладів. Роботи, дійсно, багато. За три дні треба почистити 15 тонн цибулі, – розповів Олександр Згіблов.


Організатори акції просять черкаан не бути байдужими:  приходити самим і приводити друзів. Роботи – на півдня для однієї людини. Завод «Темп» (Горького, 27), на прохідній Вас зорієнтують, де саме. Із собою обов’язково мати: гарний настрій, НІЖ, яким зручно різати цибулю. Більш детальну інформацію можна дізнатися за номером телефону: 063-981-44-93, зазначають у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Гека Чепе 08.04.2015 09:03
То дрова, то цибуля... Одарич замислив грандіозне прощання з громадою на природі? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 федор принципиальный 08.04.2015 08:25
Показуха-Меликова в парадной форме,Сергей,лу чше бы показали"небайдужих людей"-выборы на носу,уже и лук чистят-баллы зарабатывают.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 прокурор 07.04.2015 21:06
підписи під всіма фотографіями: сфоткайте, типу ми працюємо, а не єрундою займаємося.... 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 небайдуже 07.04.2015 18:55
справжній добрий вчинок
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Семен 07.04.2015 16:43
Чинушам саме там место- чистить лук.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100