реклама

реклама

Талановитих жителів Черкас запрошують 3 травня 2015 року взяти участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі національно-патріотичного мистецтва «Козацька слава – 2015» в м. Збараж, що в Тернопільській області.

Співзасновниками фестивалю-конкурсу є Тернопільська обласна державна адміністрація, Збаразькі районна державна адміністрація та рада, творча спілка «Асоціація діячів естрадного мистецтва України», Національна радіокомпанія України та Федерація профспілок України.

Як повідомляють організатори, метою проведення цього фестивалю є популяризація національно-патріотичного мистецтва в академічному, фольклорному та естрадному жанрах. І, звісно, – виявлення обдарованих виконавців й авторів.

Учасниками фестивалю «Козацька слава» можуть стати хори й оркестри, вокальні, хореографічні, інструментальні ансамблі, театри-студії, рок-групи та солісти (співаки, танцюристи, виконавці в інструментальному, розмовному, цирковому й оригінальному жанрах). Їхні виступи оцінюватиме журі, до складу якого ввійдуть митці, педагоги, продюсери, представники державних та громадських організацій.

Заявки на участь у Фестивалі-конкурсі прийматимуть до 2 травня за адресою: вул. Хрещатик, 22, а/с В – 393, м. Київ – 1, Україна, 010001; та за телефоном (095) 794-03-52, директор-розпорядник Дехтяренко Леонід Федорович. Вік учасників не обмежується, зауважують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100