реклама

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич своїм розпорядженням від 14 квітня нинішнього року зупинив дію рішення Черкаської міської ради «Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста на 2015 рік».


Відтак, цю програму міські обранці розглядатимуть повторно, зазначають у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

 

Нагадаємо, що Програму соціально-економічного і культурного розвитку м. Черкаси на 2015 рік в цілому з усіма озвученими на засіданні пропозиціями депутати Черкаської міськради затвердили на сесії 9 квітня.

Однак директор департаменту фінансової політики Наталія Джуган наголосила на фінансовій колізії, яка утворилась після голосування за ПСЕР. За її словами, депутати ухвалили Програму, яка не забезпечена фінансами.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 петро 15.04.2015 15:25
РАДУЦЬКИЙ ТА ОДАРИЧ,ПІДІТЬ УЖЕ КУДИСЬ!ДАЙТЕ ЧЕРКАСАМ ПОЖИТИ НОРМАЛЬНО!МИ ВЖЕ СТОМИЛИСЬ ВІД ВАШИХ ВІЙН!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 незнайка 14.04.2015 19:48
Ну и что собирались за безкоштовно развивать так это только то что п карась при билоусове напланировал в тесном кабинете и без секретарши
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 в нонограмме спрятан бакс 14.04.2015 18:43
А сейчас японская певица то-яма-то-канава исполнит самурайскую лирическую песню: "Как я в поле кувыркалась как мне ветер в ж... дул".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Україна 14.04.2015 18:39
Слава Богу,хоч один розумний,гойдал ки-парканчики за свій рахунок,нєф...г за наш кошт вибори собі робити.34 Школа рушиться,АТОшни ки вул.Шевченко латають,черкаща ни за опалення повітря платять,а вони майданчики та ліхтарики перед виборами ставити надумали.Всі гроши на ремонт школи(дах тече,проводка замикає),центра льних дорог та утеплення будинків,модерн ізація котлів,утепленн я теплотраси,лічи льники.Достали вже Радуцькі з Ко,скоро винесуть з засідання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100