Інженерні споруди, які мають захистити українські міста й села від наступу сепаратистів, будують черкащани в Донецькій області.


Як повідомив під час вчорашньої прес-конференції військовий комісар Черкаського обласного військкомату Євгеній Курбет, передбачається спорудити три смуги оборони, при цьому перші дві мають бути готові до середини травня, третя – до кінця травня. Черкаська область відповідає за 6 взводних опорних пунктів на третій оборонній смузі.

– До цього залучено понад 100 осіб, близько 20 одиниць техніки: бульдозери, екскаватори, підйомні крани, вантажні автомобілі. Фінансування відбувається за рахунок бюджетних коштів із залученням небайдужих людей: волонтерів, підприємців, а також установ і організацій, – зазначив Євгеній Курбет. – Визначено місця будівництва, розроблено проекти, розпочато роботи. Питання побудови фортифікаційних споруд перебуває на контролі Ради національної безпеки і оборони.

Представник благодійної організації «Центр допомоги армії» Олександр Черниш додав, що за допомогою добродійників удалося розпочати роботи ще до виділення державних коштів. З цією метою відкрито розрахунковий рахунок, створено координаційну раду проекту за участю представників СБУ, Збройних сил, МВС, ДСНС, управління капітального будівництва та Черкаської ОДА. Сприяння в реалізації проекту надають в Донецькій ОДА та міських радах міст Донбасу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 VLAD 27.04.2015 08:07
А хто виграв "тендер" на будівництво?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Чип 24.04.2015 12:02
Беручи до уваги характеристики, відносно сучасних,артиле рийских ситем та РСЗВ потрібно будувати щось справді видатне...у порівнянні з чим лінія Мажино повинна нагадувати сільський хлів...А це не один рік проетних та вишукувальних робіт.Цього не було...Тоді питання що ж там будується та ще такими темпами та ще додатково на волонтерські кошти
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 ЛЛЛ 24.04.2015 11:11
Не розумію, для чого цю інформацію оприлюднювати в ЗМІ. І так нашим військовим та волонтерам на Сході нелегко. Навіщо такі речі озвучувать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100