У Національному комплексі «Мистецький Арсенал» (вул.Лаврська, 10-12) 13 травня о 19.00 розпочнеться презентація проекту «Чигирин – місце народження нової нації». На захід запрошено зарубіжних інвесторів,  бізнесменів, меценатів, відомих та успішних українців.

У виставковому павільйоні Мистецького Арсеналу гостей зустріне потужна експозиція, що відкриє історичний пласт розвитку козацького краю, та продемонструє його майбутнє. Гостям представлять ряд проектів, покликаних перетворити забутий козацький край на справжнє місце сили для кожного українця. Тематика проектів – від забезпечення цікавого та неординарного відпочинку для туристів до зведення у районі потужних підприємств.

Йдеться про готові проектні рішення зі створення у найбільш мальовничих місцях району кластеру «зелених» садиб, готелю нового формату «Мамаїв Дуб», будівництва свинокомплексу високої потужності для забезпечення потреб у продукції та робочих місцях для місцевого населення. У тренді є також розроблена концепція зі створення у районі потужного і новітнього виробництва біопалива.

Проекти розвитку інфраструктури та виробництва стануть гідним обрамленням для справжньої коштовності – проекту новітньої Школи-ліцею закритого типу. Місце обрано не випадково: адже Чигиринщина з її багатовіковою історією, історичними пам’ятками, неймовірною природою та цілющими джерелами є найкращим середовищем для виховання нового покоління української нації.

Кошти на проекти відродження Чигиринщини залучатимуть двома шляхами – пропонуючи інвесторам вже готові до реалізації проекти, та від продажу запрошень на презентацію вартістю 1000 гривень з особи.

Захід відбудеться за ініціативи голови Громадянського руху «За процвітання Черкащини» Наталії Нетовкіної, інформують в прес-службі громадського руху.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #5 РегіАнал 05.05.2015 12:59
Цей БОгдан ще проект ПР по підкупу курував. Прокуратура, ауууууу...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Степан Вінярський 04.05.2015 11:59
В команді Нетовкіної тусується такий собі Олег Богдан. Саме цей Богдан в часи Євромайдану збирав тітушок на Київ, пропонуючи їх до продажі всілякого роду "покупцям тітушок"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 dammoen 02.05.2015 22:05
вам слово "потужний" еще в кошмарах не снится?... из всего великолепия и богатства украинского языка вы почему-то выбрали самое отвратное определение и лепите его куда попало. грандіозний, ефективний, вражаючий, багатогранний чи всеохоплюючий - выбирайте на любой вкус.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Dmitriy 02.05.2015 20:59
Нетовкіна, вигони ділетантанта Олега Б.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1   02.05.2015 18:55
Cмутний час. Скоро гряде грандіозне відкриття: Чигиринщина - батьківщина мамонтів, а можливо й одна з баз інопланетян.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100