реклама

реклама

До центру управління нарядами УМВС України в Черкаській області надійшло повідомлення про крадіжку з домоволодіння 61-річної черкащанки.

У той час, поки жінка поралась на городі, зловмисник проник у господарські приміщення та викрав велосипед і металеві вироби.

Оглянувши місце події та опитавши можливих свідків, працівники міліції розпочали перевірку пунктів прийому металобрухту. На одному з них виявили частину викрадених речей потерпілої.

Від працівників заготівельного пункту отримали прикмети чоловіка, який їх приніс. У наданому описі правоохоронці впізнали раніше неодноразово судимого 43-річного місцевого жителя. Зловмисника затримали на одній із вулиць міста.

Як повідомив начальник Придніпровського районного відділу міліції Василь Горовенко, чоловікові обрана міра запобіжного заходу – домашній арешт. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частино 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Ларс 04.05.2015 23:29
Як він вже неодноразово судимий, то про який домашній арешт йдеться ? ! Чекати поки він жінку придушить і скаже, що так і було? ! Не буде свідка ( суїцид- не витримала так жити, пенсія мала) , - справу швидко закриють. Це так. Найгірший розвиток подій. А якщо чесно, не хотілось би зараз опинитись на місці постраждалої. Знаємо ми ці " домашні арешти" і чим вони можуть закінчуватись. . .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Кожному городянину 04.05.2015 21:03
- по городу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100