реклама

реклама

Сьогодні, 20 травня, о 16.30 у Черкасах на бульварі Шевченка, 243 (площа біля салону «ARES») відбудеться традиційне свято «Барвисті віночки».

Там оберуть кращий віночок у кількох номінаціях: український, креативний, весняний, «Богданівський». Також визначать найдовшу косу та сучасного козаченька.

Переможці отримають подарунки. Організатори свята: депутат Черкаської міської ради Оксана Мелікова та Зразкова художня студія «У колі друзів» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру (керівник студії Леся Побиванець).

У програмі «Барвистих віночків» – конкурси, ігри, вікторини, показ моделей одягу, ляльки-велетні, виставка-продаж віночків та багато іншого, зазначають у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

– Уже кілька років поспіль в нашому місті проходить яскраве свято для діток і дорослих – фестиваль віночків, – розповідає Оксана Мелікова. – Цей рік також не стане винятком. Запрошую кожного долучитися до цього барвистого, патріотичного та неймовірно гарного конкурсу. Це дійство – досить символічне. Адже вінок – символ перемоги, щастя, успіху, миру, сонця, молодості. Дівчата та жінки зможуть продемонструвати красу українського віночка, змайструвати власні неповторні прикраси. А володарки найкращих та найоригінальніших із них отримають подарунки.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100