реклама

реклама

 На нараді в Черкаській облраді щодо розгляду звернень по земельним питанням депутат облради Любов Майборода звинуватила екс-нардепа Леоніда Даценка і голову облради Валентину Коваленко в організації на Черкащині протестних акцій селян. Майборода пригадала і протести селян з сіл Черкаського району, які незадоволені будівництвом на їх землях курників, і земельні конфлікти на Тальнівщині.

– Перекриття доріг стало на Черкащині масовим явищем. Фактично, процвітає махновщина. Тобто не по закону, а по совісті, по понятіям і все таке інше. На превеликий жаль голова обласної ради заохочує протестні акції. Фактично, перед кожною сесією облради проводяться такі собі флешмоби. Але так питання не вирішується, а вирішується круглими столами, коли компетентні органи сидять і розбираються в ситуаціях. А махновщина нині заохочується колишнім нардепом від Канівщини Леонідом Даценком, – звернула увагу правоохоронців на цю ситуацію Любов Майборода. – Всі акції відбувалися за присутністю цього екс-нардепа. Цьому треба поставити крапку.

Вона наголосила, що завтра на Черкащину має приїхати Президент Петро Порошенко і знову активісти заявляють перекриття дороги.

– Якщо люди приходять на сесію облради, щоб озвучити те, що їм болить, а ви це називаєте флешмобом, то може і ви займалися флешмобами, коли приводили в зал людей, які були хворі на ниркову недостатність? – здивовано і обурено відреагувала на закиди Майбороди голова облради Валентина Коваленко.


реклама

Коментарі  

 
0 #54 незнайка 22.05.2015 17:49
реформы начинаются тогда когда ДЕНЬГИ закачиваются
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #53 Фотограф 22.05.2015 15:13
22.05.15 15:00
Розенко: Такие чиновники, как глава Черкасского облсовета, не имеют права занимать государственные должности
Министр социальной политики Павел Розенко прокомментирова л намерения председателя Черкасской ОГА Валентины Коваленко отправить мужчин-переселенцев обратно в зону АТО
"Такие чиновники не имеют права занимать государственные должности. Задача областной и местной власти - это как раз обеспечить все социальные, образовательные , медицинские услуги, которые должны получить эти категории людей на самом высоком уровне. Потому что люди, которые попали в трудные обстоятельства, не должны чувствовать этого дискомфорта, который произошел не по их вине. Такие высказывания являются аморальными и неприемлемыми "
Напомним, по данным СМИ, председатель Черкасского областного совета Валентина Коваленко внесла предложение отправить мужчин-переселенцев обратно в зону АТО, в частности в Дебальцево
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #52 П...х 22.05.2015 14:26
Готовий лягти під будь-кого: надсилайте пропозиції! :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #51 Режисер 22.05.2015 14:21
Пані Любов, не ображайти творчих людей. Флешмоб -це інсценізоване високохудожнє мистецтво. Те, що влаштовує пані Валентина -політичний балаган.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #50 служба безпеки 22.05.2015 14:13
Слідкуйте за Даценком - двох маток ссе. Для громади - водить хороводи "невдоволених селян"; для піару - бере гроші у косюківського Олега. Коваленко - самозакохана тітка, якою крутять як циган сонцем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #49 Маргандон 22.05.2015 14:09
Згадайте останні вибори - за кого голосувало село? ЗА ТИХ, ХТО ПЛАТИВ. Якби у людей була гідність та гроші - вони б не продавались за 100 гривень. Чого тільки вартий "борець за народ" Сергій Терещук та його дядя - Іван. Квартира в Києві, палац на березі Дніпра. Селяни бідні, а у цих ....... Хочете щоб так було вічно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #48 Людася 22.05.2015 12:29
Цитую Микола:
Сесії облради дійсно перетворились на театралізовані дійства. Під керівництвом Коваленко хор "глас народу" виконує арію голодних з опери нищих. Не вистачає лише танцювальної групи.

Так вам, шановні, не догодиш. Коли Тулуб душив усіх і на сесії людей не пускав, то це погано було, а тепер, коли на вимогу громади і Сил Майдану громада вільно звертається зі своїми бідами до депутатів на сісії, то це анархія. Оце і є демократія, панове. А Майборода відпрацьовує гроші Короткова, що тут не ясно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #47 незнайка 22.05.2015 12:18
финансирование ГО под наз КСН до сих пор у ОДАРИЧА-предлагаю предугадать результат следующих выборов Что есть на сегодня в ВРУ-всем известно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #46 Чотрополох 22.05.2015 11:08
Цитую Мен:
Вчора іхав до Білоі Церкви. Бачив перекриття траси в Мошнах. Порозмовл) з людьми і побачив їх. Скажу так - влада просто знахабніла. Так цинічно навіть в часи яника з селянами себе не вели

В часи яника вашим махвовцям давно б гайки прикрутили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #45 Типичный мужчина 22.05.2015 11:04
Цитую Ничего удивительного:
Типичный диалог женщин, а тут еще и амбициозные амазонки.
"Ты тупая - сама ты тупая"
А чем эта дуель оличается от Одарич-Радуцкий? :D :P 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100