реклама

реклама

Бондаренко: Проблема навколо «Нібулона» штучно створена

Бондаренко: Проблема навколо «Нібулона» штучно створена

Цього року сільськогосподарське підприємство «Нібулон» планувало вкласти у розвиток Черкащини понад 200 млн грн. Інвестори планували спрямувати кошти в будівництво річкового терміналу. Проте влада області не бажає йти назустріч підприємству. Про це у понеділок, 18 липня, на прес-конференції повідомив колишній працівник підприємства, голова обласної організації партії «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

– Проблема навколо «Нібулона» штучно створена. Такі соціальні навантаження, які хотіли сьогодні запропонувати «Нібулону», не під силу жодному підприємству. Коли я працював на «Нібулоні», то останнє навантаження для підприємства було близько 400 тисяч гривень на Канівський річковий вокзал. Кошти мали піти на будівництво зупинки, мощення тротуарної плитки. Але, коли підприємство бере соціальні зобов’язання, має інвестиційний план, влада повинна теж йти назустріч. Коли ж цього не відбувається, інвестор реагує відповідно, – зазначив Анатолій Бондаренко. – Нині «Нібулон» згортає розвиток соціальних програм на Черкащині. Діють лише сільськогосподарські підрозділи та два хлібоприймальні підприємства – в Золотоноші і Чигирину.

Зокрема, Анатолій Бондаренко наголосив, що немає співпраці між підприємством і головою Чигиринської РДА.

– То в нього дача згоріла, то його не можуть три дні знайти, то ще якісь питання, – дорікнув Анатолій Васильович очільнику Чигиринського району Володимиру Калашникову.

Як зазначала 5 липня газета «Дело», депутат Верховної Ради від НУНС Анатолій Матвієнко зареєстрував у парламенті постанову, в якій ідеться про створення тимчасової слідчої комісії з питань розслідування фактів втручання в господарську діяльність чиновників і СБУ в діяльність підприємства «Нібулон». У пояснювальній записці до цієї постанови Матвієнко вказав факти тиску на компанію.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 ДеБЮТ? 20.07.2011 00:28
Так Ви пішли чи залишилися в Нібулоні, вивчати політ комара.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Стріха 19.07.2011 14:04
Толя Бондаренко - це герой нашого часу і не має чого на няго вякать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Чупакабра 19.07.2011 08:47
Бондаренко на подработке в "нибулоне" в качестве прессекретаря?
Толя теперь неделю спать не будет думая - "а не ляпнул ли я чего лишнего против власти"..И это аппазиция?Позор!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100