Усі підрозділи сільгосппідприємства «Нібулон», які є на Черкащині, працюють і «ніхто не згортає свою діяльність». Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб у відповідь на закиди про те, що він ставиться неналежним чином до цього інвестора. Разом з тим, губернатор повідомив, чим не задовольнила Черкащина Героя України, гендиректора СП «Нібулон» Олексія Вадатурського.

– Пан Вадатурський, виходячи зі свого статусу Героя, прийшов і почав вимагати, щоб ми дали йому майданчик в Каневі під будівництво елеватора. І в такому місці! Ну, пробачте. Це було б негарно по відношенню до нашого Кобзаря – Тараса Шевченка. Ми йому запропонували: виходьте на міський референдум, звертайтеся до міськради, просіть їх. Якщо вам дадуть згоду на будівництво, ми вас підтримаємо і будемо готові з вами працювати. Але пройшли громадські слухання і люди не дали згоди на будівництво. А йому (Вадатурському – Ред.) здалося, що влада приклала до цього руки. Я так не думаю. Особисто я не прикладав…

Як висловився Сергій Тулуб, кожен інвестор повинен піклуватися не лише за особисті достатки, а й за тих людей, на території яких він працює.

– Усі підрозділи підприємства «Нібулон» на Черкащині працюють. Мало того, деякі підприємства працюють з порушенням діючого законодавства. Але працюють, хоч і не завжди ефективно. Можете поїхати подивитися на ті поля, на ті об’єкти, які вони мають, наприклад, в Чигиринському районі, – зауважив Сергій Тулуб. – Але наше бачення таке: якщо інвестор приходить, то він повинен піклуватися і за соціальний розвиток тієї території, де працює. а просто займатися розвитком свого бізнесу і перераховувати доходи і вкладати їх в розвиток іншої території, то я вважаю це несправедливим.

Як зауважив губернатор, до нього вже «десять разів приїжджали гінці від Вадатурського. Він хоче налагодити співпрацю, у нього є пропозиції, які він хоче запропонувати обласній владі, щоб покращити ситуацію і взяти на себе відповідальність за деякі соціальні об’єкти, які є на Черкащині».

– Кажуть скоро він повинен повернутися з-за кордону і я сказав, що готовий зустрітися в будь-який час, – запевнив Сергій Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
+2 #10 руслан 06.09.2011 22:32
Ув. Вадатурский, не нужно ехать к нему, у Вас не так много свободного времени, чтобы тратить его на взяточников и решал. Я считаю, что Тулуб, который не сделал ничего полезного для Украины, просто недостоен Вашего визита....все что он умеет,так это выкручивать руки предпринимателя м, а неугодых - лишить бизнеса. Вы для него оказались очень твердым орешком.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #9 Якщо бути справедливим... 06.09.2011 11:39
І дійсно, а де ж такі одіозні фігури як Гресь,Доброволь ський М.м., Мушіяка і тд
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #8 Черкащанин 06.09.2011 10:39
Вообще надо всем потихоньку начинать сотрудничать а не так как некоторые изза угла гавкают (извините0. Вот пример. если сработаются два Героя - будет толк. Политический взгляды должны уйти прочь, ИМХО
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 NazarStodola 05.09.2011 22:35
А як можна довідатись, з якою перевагою на користь будівництва вертолітного майданчика в Пекарях відбулись громадські слухання з цього приводу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Артём 05.09.2011 21:54
Вадатурский принципиальный человек! Он никогда взятки не даёт, работает по закону и это конешно не устраивает власть. Жмут Нибулон со всех сторон и у тех кто возит им зерно забирают лицензии...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 ДеБЮТ? 05.09.2011 21:45
деякі підприємства працюють з порушенням діючого законодавства. Але працюють, хоч і не завжди ефективно. Можете поїхати подивитися на ті поля, на ті об’єкти, які вони мають, наприклад, в Чигиринському районі,
Це БЮТ із Гресем продавили це питання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Ігор 05.09.2011 20:32
Це унікальний випадок, коли Тулуб правий! Неймовірно))))) )
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Знающий 05.09.2011 20:00
Канев весь уже у сына ***, потому и вертолетную площадку соорудили. Что думаете к Кобзарю что-ли летать? Поэтому Нибулон - пролетает!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Вадим 05.09.2011 18:35
Тулуб видимо много денег запросил
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Митниця 05.09.2011 17:06
Щоб розвивати в Україні бізнес, треба давати чиновникам величезні хабарі. :sad: :sad: Інакше - зась!! І громадські слухання, і референдуми - все піде в хід, щоб поставити бізнесмена на коліна. " Врахуєте інтереси громадськості " - покладете в кишеню губернатору десять лімонів зелених - будь ласка, працюйте!! :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100