реклама

реклама

У Христинівці на площі біля Будинку рад духовенство району благословило воїнів та освятило 5 вантажних автомобілів, підготовлених силами волонтерів і небайдужих людей до військової діяльності в зоні проведення антитерористичної операції.

В урочистостях взяли участь учні обох міських шкіл, представники трудових колективів міста та району, волонтери та всі небайдужі.

На мітингу вдячності депутат районної ради, полковник Анатолій Бордун наголосив, що вручення відремонтованої бойової техніки воїнам – це вагомий внесок Христинівщини в загальну справу перемоги.

Разом із заступником командира в/ч АБ 3137 Василем Осипчуком, Анатолій Бордун вручив грамоти голові міської ради Миколі Наконечному, воїну Віталію Чепелусі, волонтерам.

Отримали волонтери грамоти та пам'ятні медалі «З Україною в серці» й від керівника апарату райдержадміністрації Станіслава Пилипишина.

А благочинний Христинівського району УПЦ КП Геннадій Янчук нагородив Благословенними грамотами патріарха Філарета п’ять бійців 41-го мотострілецького батальйону, ще п’ятьох воїнів – грамотами від імені єпископа Черкаського і Чигиринського Іоана, двох рядових – подяками.

Важливим і надто приємним моментом на мітингу стало вручення Василем Осипчуком коштів на придбання житла для сім’ї Курницьких – переселенців зі Сходу.

Наостанок Геннадій Янчук закликав присутніх помолитися за Україну.

Важливо зазначити, що колону з п’яти автомобілів, яка рухалася на центральну площу міста селами, розташованими вдовж траси, зустрічали люди. Так, жителі села Сичівки вийшли назустріч колоні з продуктами харчування, імпровізованими промовами та концертними номерами. Радо зустрічали колону і в Малій Севаст’янівці, благословляючи на добру і щасливу дорогу, зазначають у відділі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Христинівської райдержадміністрації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100