реклама

реклама

Показ українського документального повнометражного кінофільму «Голлівуд над Дніпром. Сни з Атлантиди» у кінотеатрі «Україна» (вулиця Смілянська, 21) перенесли із 28 травня на 4 червня о 15.00.


На перегляд кінофільму режисера Олега Чорного за сценарієм Станіслава Цалика, знятого за підтримки Державного агентства України з питань кіно, запрошує Благодійний фонд «Спілка меценатів Черкащини» за підтримки Черкаської обласної ради та Черкаської облдержадміністрації.

Фільм розповідає про село Бучак Канівського району, яке починаючи з 1950-х років, завдяки Сергію Параджанову, стало своєрідним «Голлівудом» над Дніпром, повідомляють у Черкаській облраді. Адже село та його околиці слугували знімальним майданчиком для багатьох класичних кінострічок – «Українська рапсодія» (режисера Сергія Параджанова), «Вечір на Івана Купала» (Юрія Іллєнка), «Сон» (Володимира Денисенко), «Бумбараш» (Миколи Рашеєва та Аркадія Народицького), «Іванове дитинство» (Андрія Тарковського), «Поема про море» (Юлії Солнцевої) та інші.

У ролях: Лариса Кадочнікова, Олександр Денисенко, Михайло Іллєнко, Ніколай Бурляєв, Раїса Недашківська, Анатолій Барчук, Сергій Буковський, Микола Рашеєв, Сергій Бржестовський, Михайло Ткачук, Сергій Якутович, Любко Дереш, Олег Михайлюта «Фагот»

Продюсери: Ігор Савиченко, Роман Климпуш

Автори сценарію: Станіслав Цалик, Олег Чорний, Дмитро Іванов

Оператор: Олег Маловіцький

Виробництво: Директорія кіно, Державне агентство з питань кіно

Дистриб’ютор: ТОВ «Джоломига» – Інформаційна агенція культурних індустрій ПРО

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100