реклама

реклама

До Програми соціального та економічного розвитку Черкаського району внесли зміни, які стосувалися використання бюджету, зокрема, дофінансування об’єктів, які мають соціальне значення.

Відтак, на виконання програми енергозбереження заплановане встановлення твердопаливних котлів у Черкаській центральній районній лікарні та Черкаській районній лікарні села Мошни; заміна вікон в будинку культури села Сагунівка на загальну суму 100 тисяч гривень; капітальний ремонт опалювальної системи в ДНЗ «Сонечко» села Яснозір’я на суму 160 тисяч гривень; заміна вікон у ДНЗ «Калинка» селаВергуни на суму 30 тисяч гривень.

100 додаткових робочих місць буде створено у результаті будівництва ТОВ «Семтек Інвест» річкового вантажного порту з елеватором, ємністю 60 тисяч тонн, для обслуговування потреб жителів територіальної громади Черкаського району.

Також передбачається проведення капітального ремонту даху будинку культури в селі Леськи на суму 540 тисяч гривень; частковий ремонт будинку культури в селі Чорнявка на загальну суму 60 тисяч гривень; реконструкцію даху загальноосвітньої школи на суму 350 тисяч гривень та приміщення під соціальну аптеку на суму 160 тисяч гривень в селі Свидівок, а також придбання житла для працівників соціальної сфери в селі Свидівок на суму 250 тисяч гривень. У ДНЗ «Пролісок» села Сагунівка планується встановлення спортивного майданчика, вартістю 30 тисяч гривень, інформують у Черкаській РДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 концертмейстер 15.06.2015 13:13
Кому житло у Свидівку купуватимуть? Їду в село, може візьмуть на роботу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100