реклама

реклама

Голова Черкаської райдержадміністрації Костянтин Омаргалієв та директор ТОВ «Семтек Інвест» Фредерік Шавіньї підписали меморандум про реалізацію інвестиційного проекту.

Документ передбачає будівництво вантажного порту на території Червонослобідської сільської ради, інформують у прес-службі Черкаської РДА.

– Ми підписали документ, що засвідчує наміри сторін реалізувати великий інвестиційний проект із будівництва вантажного порту для транспортування сільськогосподарської продукції. Для цього на території порту буде облаштовано елеватор, потужністю 60 тисяч тонн. За попередніми оцінками, проект передбачає інвестиції в сумі 20 мільйонів євро та створення до сотні робочих місць. Детальніша інформація про вартість проекту буде відома після розробки та затвердження усіх необхідних документів учасниками угоди, – наголосив очільник району.

Довідка

Компанія ТОВ «Семтек Інвест» протягом 10 років здійснює інвестиційну діяльність в Черкаській області у сфері сільськогосподарського виробництва, орендуючи землі в Шполянському, Звенигородському та Смілянському районах.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #9 Черкаси 28.03.2018 02:19
Геть Омаргаліева,люд и досить терпіти відмивання краденого
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Микола 24.05.2015 16:01
Це приведе до того що мешканці які живуть поруч не матимуть змоги вийти до Дніпра на пляж; у скважинах приватних будинків як завжди пропаде вода і буде привозна в машинах; абож у сквважинах у вуді з'являться різні масла солярка і цю воду пити буде неможливо ! То ж односельці запасайтесь шинами - будемо відстоювати рідну природу. А портів і так достатньо які нічого не перевозять. Слава Україні ! :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Інь і Янь 22.04.2015 19:11
Товстолобики
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 Муська 22.04.2015 15:21
Порт.. рядом с сливом отходов Черкасс ... Не проще действительно запустить в работу уже существующий грузовой порт Черкасс? Там уже вся инфраструктура...Хотя там уже столько не "отмоешь"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Serg 22.04.2015 14:29
Знову як Нібулон? Залишити Черкащину без зерна? Краще щось збудували для переробки цього зерна. Розвиваємо "сырьевой придаток"! Хочеться знати, де зареєстрована ця фірма і куди надходять податки від її діяльності?? Може комусь це відомо? Але ж тільки не в Червону Слободу та й не до Черкасс...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #4 Поважна Людина 22.04.2015 13:02
Вибачте шановні! але ж у м. Черкаси вже існує готовий грузовий порт, навіщо ще один??? може краще зробити реконструкцію, модернізацію це було б дешевше, чи це так аби гроші відмить... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 СЕЛЯНИН 22.04.2015 12:51
недобудовану РЕЗЫДЕНЦИЮ в Чигирини цым людям показувалы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 ЛВВ 22.04.2015 12:34
Вже підписали, а громадські слухання були? Мешканці села про це щось знають, бо буде "яма" за драмтеатром.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Станіславський 22.04.2015 12:34
А чому би не інвестувати в переробку с/г продукції-кількість робочих місць і прибутки району збільшились би на порядок, але в РДА цього не розуміють, а роблять все щоб ми на віки стали сировинним придатком.Чи потрібні Україні такі інвестиції...?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100