Зробити капітальний ремонт черкаської вулиці Героїв Дніпра цьогоріч не вдасться, але потрібно принаймні завершити створення проекту, наголосив під час учорашньої прес-конференції міський голова Черкас Сергій Одарич.


– «Автобану» (багатосмугового руху, як передбачалося раніше, – ред.) тут не буде. Вулиця Героїв Дніпра не повинна бути транзитною й відокремлювати жителів мікрорайону Митниця від берегової смуги, – висловив своє переконання Одарич.

На його думку, на початку липня в одній із шкіл Митниці (найімовірніше, в 31-й гімназії) мають відбутися великі громадські слухання, на яких буде представлено проект, і після доопрацювання з урахуванням побажань громадян із наступного року мають розпочатися роботи.

Крім того, як зазначив Одарич, незабаром буде готовий проект зливової каналізації поблизу «літака». На цьому тижні має відбутися тендер на виконання робіт.

– Тож, сподіваюся, про «море», яке щоразу виникає біля «літака» під час злив, ми забудемо, – зазначив міський голова.

Сергій Одарич зазначив, що сподівається переконати депутатів збільшити кількість коштів, виділених із бюджету на цьогорічний ремонт доріг. На сьогодні на капітальний ремонт при потребі 120 млн виділено 25 млн, на ямковий – при потребі 25 млн – 4 млн. Це дозволить капітально відремонтувати тільки вулицю Сурікова, а закрити латками ями – тільки на 3-4 вулицях.

реклама

Коментарі  

 
0 #18 Проходил мимо 17.06.2015 16:04
Цитую Катя:
Ты смотри, как разгорячились противники)))) никто из них на улице Г.Днепра и не живёт.


Таки да, все сидят в МВК и дороги видят в окно. Катя, ты дура? Иды вари борщ и не лезь туда куда мозгов не хватает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #17 Брехунам Тулуба и Влизло 17.06.2015 15:16
21.08.2012– Ми розраховуємо асфальтувати близько 1-го кілометра вулиці на добу, – зазначив міський голова.
Наразі тривають роботи по вулиці Хрещатик, де під час фрезерування виникла необхідність коригування проекту.
– Стає зрозуміло, чому в нас місцями дороги провалюються. Підоснова не відповідає ніяким вимогам на великих кількостях ділянок. Там лежить бруківка більше століття, а поруч половина вулиці була покладена просто на пісок. Ми б дуже не хотіли, щоб повторилася доля бул. Шевченка, де сьогодні близько 20 просідань, – розповів Сергій Олегович.
На сьогодні по Хрещатику завершені роботи з реконструкції та заміни труб. Асфальтувати вулицю збираються вже через півтора тижня, коли закінчать усі роботи, пов’язані з опусканням бордюрів на всіх перехрестях і зі створення підоснови під дорожнім покриттям
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #16 Аналитик 17.06.2015 15:14
Цитую 123:
Цитую Аналитик объективный:
[quote name="ДЖЕКО"]
деньги 50 миллионов направили?
НА БОРДЮРЫ
Теперь ни денег ни дорог

Благодаря Белоусову хоть бордюры )

По бордюрам никто не ездит, а вот по дорогам Одарича...ездят
За слова міського голови, асфальтування 9-метрових вулиць відбуватиметься мінімум по 4 квартали на день
03.09.2012
Міський голова Черкас Сергій Одарич на сьогоднішній прес-конференції повідомив, як відбувається капітальний та ямковий ремонт доріг у місті.
Відтак, сьогодні асфальтники планують прокласти увесь нижній шар на вулиці Благовісній
Завтра ж міський голова пообіцяв завершити вулицю Ільїна
05.09.2012
Щодо капітального ремонту, то вчора поклали 450 тонн на Благовісній. Укладання нижнього шару обіцяють закінчити сьогодні. Також сьогодні планують асфальтувати вулицю Ільїна, а завтра перейти на Хрещатик
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #15 123 16.06.2015 19:00
Цитую Аналитик объективный:
[quote name="ДЖЕКО"]
Одарича отправили в 2012 в отставку куда деньги 50 миллионов направили?
НА БОРДЮРЫ
Теперь ни денег ни дорог

Благодаря Белоусову хоть бордюры на недострой Одарыча поставили, а вот примыкания до сих пор не сделаны (сделано частично по Смилянськой в районе Хоменка)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #14 Катя 16.06.2015 18:14
Ты смотри, как разгорячились противники)))) никто из них на улице Г.Днепра и не живёт. Мерзкие тролли. Потому что реальные жители этого микрорайона поддержат любые инициативы, которые улучшат и буду развивать их улицу. Прежде, чем тут плеваться на Одарыча, похвалите руководителей, котоые его заменили после "импичмента". Где были и где сейчас эти гасконцы? Что сделали для Г.Днепра?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #13 Роман 16.06.2015 15:17
Конфлікт інтересів - планували Гагаріна доробити, в груди себе били, але як тільки побили горшики із хазяїном Бочки - то усьо пропало, напрямок вулиці Гагаріна від Пагорба Слави до Дамби не став першочерговим.
Тепер Героїв Дніпра - нікому та вулиця не потрібна була стільки років, оскільки вели розмови про незаконне будівництво на береговій смузі, зокрема - комплекс Живчик і так і сяк хаяли. Але "Живчик" підріс, партія Удар набрала голосів в міській раді, і вуаля - в рамках виборчих домовленостей можна повертатися до вул. Героїв Дніпра, яка стала пріоритетом.
І це вже дійсно не кажучи про купу розроблених та перероблених проектів, від яких також комусь і робота і зиск матеріальний, і за вартість отих проектів - давно можна було пару вулиць зробити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #12 федор принципиальный 16.06.2015 14:44
Уши развесили и слушаем словоблуда уже 8 лет-летаем на самолетах,гоняе м по автобану Киев-Черкассы,по городу передвигаемся по отремонтированн ым дорогам на новеньких троллейбусах и светофорах,слет али уже на Луну,настроили жилья и все со стелопакетами,н абрали долгов у ЕБРР,выпустили облигации-отдуваться придется даже нашим детям и внукам,прокурор просил пять лет беженцу из Нежина,образова ние 10 классов,а сумел выпутаться,види мо за денежки черкащан,присво енные за это время.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #11 Степан 16.06.2015 13:29
А як давно Одарич георгіївську стрічку зняв? Бідний Білоусов. Все невкрадене, тобто незорбене, можна на нього спихнути
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-14 #10 Итику аналу 16.06.2015 12:40
Цитую Анал итику:
Я про обід, а Ви мені про погоду.За 9 років керування Одаричем Героїв Дніпра - постійно убита, немає ні бордюрів, ні системи зливу. Дорога у страшному стані, а Одарич плете про якийсь автобан. А названі Вами дорги - це дуже добре, не міг же він за ці роки абсолютно нічого не робити. Мова йде про конкретну вулицю. Тут йому - ганьба.

Вот вот... в 2012 отправили Одарича в отставку и счезла троуарная плитка по ул.Гагарина в долине роз. Сейчас там ни тротуара ни дороги. Согласен, что дорогу делать нужно и тем более Г.Днепра. Там даже пытались ремонтировать ее асфальтом снятым рециклерами. Это было ошибкой. Просто ели бы не было отставки то или быо в 2 раза больше капотремонтиров анных дорог или реконструкция Хрещатика. А так 50 миллионов распилили на бордюры и георгиевские стрички. А Г.Днепра поддерживаю, надо делать хоть поточный ремонт
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #9 Zzzzzz 16.06.2015 12:14
Немає такої вулиці "Героїв Дніпра". Є лише напрямок просто по піску і грунту. Немає nfv ні дороги, ні бордюрів, ні дорожнього освітлення, ні знаків. Немає навіть суцільного тротуару, бо частина його розірвана двометровим бетонним парканом, за яким примостилися чіїсь (?) два гаражі. Немає й вуличного освітлення поруч з дорогою. Таксисти матюкаються й нехочуть туди їхати, а 29-та маршрутка наче на американських гірках колеса б'є.Немає, не було і не буде нічого по Героїв Дніпра, доки мером буде Одарич і його чергова брехня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100