реклама

реклама

Громадська організація «Волонтер Черкащини» провела ще один благодійний турнір з боулінгу. Як і попереднього разу, кожна команда-учасниця мала зробити вступний внесок у сумі 1000 гривень. Із вступних внесків формувався призовий фонд, який і отримував переможець.

Цього разу учасниками турніру у клубі «Космос-боулінг» стало 7 команд: ОДТРК «Рось», ТОВ «Ласка», УКРОП, «Черкаси Фореве», «Радикальна партія Олега Ляшка», «Вперед» та ГО «Волонтер Черкащини».


Варто відзначити, що команди сформувалися цікаві і незвичні. Так, команду «Черкаси Фореве» сформували за підтримки секретаря Черкаської міськради Олександра Радуцького, учасники якої полюбляють грати у боулінг. Команду «Вперед!» сформував боєць «Азову» Геннадій Шевченко, що наразі перебуває у короткотерміновій відпустці, і не з чуток знає про потреби своїх побратимів, а команда ОДТРК «Рось» постійно співпрацює з організатором турніру ГО «Волонтер Черкащини» і навіть здійснювала поїздку з волонтерами у сектор «М». Активно взаємодіє із громадською організацією ТОВ «Ласка». Із задоволенням долучилася до турніру команда «УКРОП», капітан якої Олег Островський. Команда «Радикальної партії Олега Ляшка», до складу якої ввійшли два депутати міської ради Вікторія Кутілова та Роман Леус.

Боротьба між командами точилась азартна і завзята. Переможцем стала команда «Радикальної партії Олега Ляшка», яка й отримала призовий фонд та публічно пообіцяла витратити його на допомогу учасникам АТО. Друге місце виборола команда «Вперед!», третє дісталося організаторові заходу ГО «Волонтер Черкащини», а четверте посіла команда УКРОП, яка вручила Миколі Добровольському символічний подарунок – «укропну» воду.

Команди залишилися дуже задоволеними, бо спільно зробили ще одну добру справу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100