Біля будівлі Черкаської обласної ради, де в ці хвилини почалося засідання сесії, розгорнулися два мітинги за участі жителів Золотоніщини – одні активісти виступають проти об’єднання  громад, інші – за передачу мисливських угідь громаді.


Депутат Золотоніської районної ради Марина Коваленко, яка представляє інтереси противників об’єднання громад, у коментарі «Прочерку» зауважила: опитування по населених пунктах показало, що більшість людей у районі – проти об’єднання громад.


– Село має жити так само, як і жило, – окремо. Якщо депутати прагнуть об’єднання, спочатку вони повинні навести лад у державі, а тоді вже покращувати інфраструктуру села, і робити якісь об’єднання. Село не повинно бути знищеним, – говорить депутат райради.


Представник Золотоніської громади мисливців та рибалок Андрій Тичков пояснив журналісту «Прочерку» причину зібрання перед облрадою тим, що сьогодні на сесію буде винесено питання про надання в користування мисливських угідь ТОВ «Мисливське господарство «Коробівське».


– Зараз там процвітає страшне браконьєрство. Ми хочемо, щоб ці мисливські угіддя були передані громаді Золотоніського району, і спільними зусиллями ми будемо там наводити порядок, – зазначає Андрій Тичков.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 СЕЛЯНИН 25.06.2015 11:54
МОЕ МНЕНИЕ-ДО СНЯТИЯ МОРАТОРИЯ НА ПРОДАЖУ СХ ЗЕМЕЛЬ ВОПРОС ОБЬЕДИИНЕНИЯ ПРЕЖДЕВРЕМЕННЫЙ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 СЕЛЯНИН 25.06.2015 10:58
и гдеже назначенная борица с коррупцией уполномоченная представлять мое мнение
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 незнайка 25.06.2015 10:31
т САБАЧАЧА ХАТЫНКА прагне обьеднання
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100