реклама

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич, секретар міськради Олександр Радуцький та деякі місцеві депутати під час сьогоднішньої сесії міськради отримали подяки із рук заступника командира батальйону «Донбас» Сергія Стояна (Свата).

Серед відзначених – депутат облради Василь Плетінь, депутати міськради Олександр Згіблов, Армен Акопян і Руслан Зоря, а також підприємець Андрій Бортник.


Виступаючи на сесії, бойовий офіцер закликав українців не розслаблятися й не забувати, що війна триває, і наші бійці й далі гинуть. Він також додав, що хотів би подякувати й багатьом іншим черкащанам, і обов’язково зробить це під час наступних сесій.

реклама

Коментарі  

 
0 #10 Тася 02.07.2015 21:19
Цитую Антириг:
Коли кортеж Президента під’їхав до будівлі ОДА, Петро Порошенко сам підійшов до людейа одна жіночка пенсійного віку викрикнула: «Ганьба за добровольців!».Львів

Адвокати представили журналістам двох свідків, зі слів яких слідчі склали фоторобот.Адвокати Дениса Поліщука, затриманого за підозрою у вбивстві Олеся Бузини, представили журналістам двох свідків.Перший свідок - Анжела Кукла,словами Кукли, одному з чоловіків на вигляд близько 40 років, другому - близько 35. Слідчі працювали зі свідком, з її слів вони склали фоторобот. Пізніше слідчі надали продавщиці фотографії. Вона впізнала одного з чоловіків, якого бачила вранці у день вбивства. Фотографій Медведька і Поліщука серед інших не було, каже вона.Другий свідок - власник МАФу Ольга Миколаївна. Вона теж бачила "Форд" і чоловіків, які з нього виходили. За її словами, вони розмовляли між собою "на фені" і не були схожі на Поліщука та Медведька.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #9 актори 02.07.2015 16:57
Генерал Гвоздь кращий товариш Тулуба,призначе ний на посаду і що?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 Антириг 02.07.2015 16:48
З АНТИКОРУПЦІЙНИМ БЮРО ВСЬО,БУДЕМО ПЛАТИТИ СЛІДЧИМ ПО 30000,А ВОНИ ПІДПОРЯДКОВУЮТЬ СЯ ШОКІНУ-ПОРОШЕНКО. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Антириг 02.07.2015 16:44
«Я никогда не комментировал и не собираюсь комментировать какие-либо высказывания террористов. Однако считаю, что эти заявления принадлежат пока не террористам. Если эти заявления будут одобрены Российской Федерацией, то мы, к сожалению, имеем очень опасные и неприятные прецеденты. Попытка провести 18 октября незаконные, не в соответствии с Минскими договоренностям и, не в соответствии с украинским законодательств ом, не в соответствии с критериями ОБСЕ фейковые выборы будет означать жесткую атаку Российской Федерации на Минск-2 «, — сказал Порошенко.
ЗАУВАЖТЕ ЗАХАРЧЕНКО ДЛЯ ПОРОШЕНКО НЕ ТЕРОРИСТ,А АТАКОЮ Є ЗАЯВА,А НЕ ЦІЛОДОБОВІ ОБСТРІЛИ.....ЩЕ ПИТАННЯ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Антириг 02.07.2015 16:32
Заява ВО "Свобода": Застерігаємо парламент від конституційних змін, які узаконять "особливий порядок самоврядування" для окупованих територій Донбасу.Єдина реальна особливість так званих окремих районів Донецької і Луганської областей полягає в тому, що ці території, як і Крим, є окупованими російським агресором. Тому повноцінне запровадження там місцевого самоврядування можливе лише після повного відновлення державного суверенітету та конституційного ладу України на цих територіях, вигнання російських окупантів та позбавлення виборчих прав їхніх місцевих пособників.Ухвалюючи зміни до Конституції, нинішня влада має керуватися національними інтересами, а не положеннями Мінських угод.Одностороннє виконання Україною Мінських угод у той час, коли російські підрозділи відновили масштабні атаки на українські позиції, рівнозначно капітуляції перед російським агресором.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Антириг 02.07.2015 16:14
Тарута: "Янукович был зло, но при нем не было войны. И курс по восемь"
Те що сьогодні курс 23 бо ..воч камазами накрадені мільярди доларів разом з ригами вивіз,Тарута забув.....Що дозвіл на ввід військ РФ в Україну Яник дав не чув Тарута і як цим дозволом Чуркін в ООН махав не бачив....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Зрада 02.07.2015 16:05
Новый начальник ГСЧС в Киеве разгонял водометами Майдан, а его сын служит оккупационным властям Крыма
Сын новоназначенног о начальника ГУ ГСЧС Украины в Киеве Андрея Ватолина предал присягу и остался служить в аннексированном Крыму. Об этом на своей странице в Facebook написала журналистка Лера Бурлакова.(фото)
http://joinfo.ua/sociaty/1102595_Noviy-nachalnik-GSChS-Kieve-razgonyal-vodometami.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Зрада 02.07.2015 16:01
План Кремля – завоевать Украину без войны.О последствиях выборов на оккупированных территориях.Вчора на комітеті з державного будівництва з’явився проект постанови «Про призначення чергових місцевих виборів». Комітет цей проект схвалив би, бо треба ж призначати чергові місцеві вибори. Ніхто навіть не замислився, що проект постанови передбачає призначення виборів на всій території України, в тому числі на окупованих територіях Донбасу. Вчора мені вдалося переконати комітет лише відтермінувати розгляд.Проте ми цілком свідомі, що до цього повернуться. Судячи з усього буде саме так примітивно: приймуть постанову про призначення чергових місцевих виборів, а потім всі здивуються, що це ж і ДНР-ЛНР стосується, і скажуть: «Ой, як незручно вийшло, але ж тепер треба проводити». Оксана Сыроид
http://nv.ua/opinion/syroid/plan-kremlya-zavoevat-ukrainu-bez-voyny-57263.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Антириг 02.07.2015 15:22
Коли кортеж Президента під’їхав до будівлі ОДА, натовп хлинув до голови держави, попри кордони охоронців. Петро Порошенко сам підійшов до людей і привітався словами «Слава Україні!». Декому вдалося передати йому свої звернення, а одна жіночка пенсійного віку викрикнула: «Ганьба за добровольців!».Львів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Антириг 02.07.2015 14:28
"БПП и "Народный фронт" пойдут на местные выборы единым блоком, - источник.В БПП, в свою очередь, отрицают окончательные договоренности с "Народным фронтом"
Партия "Блок Петра Порошенко" и "Народный фронт" пойдут на местные выборы единым блоком. Об этом идет речь в материале РБК-Украина "Закон о местных выборах вышел на финишную прямую"."Мы договорились идти на выборы одним блоком, под одним названием, но как он будет называться еще не решили", - рассказал на правах анонимности нардеп от "Народного фронта".Однако, отмечает автор статьи, в БПП отрицают окончательные договоренности с "Народным фронтом". "Это только направления переговоров", - сказал нардеп от БПП Вадим Денисенко."ЩЕ ОПОРИГОБЛОК З ВІДРОДЖЕННЯМ ВІЗЬМІТЬ І ШИРКОЮ НАЗВІТЬСЯ.ВСЕ ОДНО СПІВПРАЮЄТЕ КОМПРОМІСНІ ВИ НАШІ(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100