реклама

реклама

У місті Умань оперативники затримали 32-річного чоловіка, який ходив вулицями з револьвером 1935 року виготовлення.


Працівники карного розшуку Уманського міського відділу міліції отримали інформацію про те, що один із жителів міста зберігає зброю. Вони встановили, що це – непрацюючий 32-річний житель Умані, який неодноразово потрапляв до поля зору правоохоронців.


Чоловіка вдома не виявилось, тому правоохоронці розпочали його пошуки. Зловмисника знайшли на одній із місцевих зупинок громадського транспорту. Побачивши людей у формі, чоловік почав нервувати і ховати пакунок, який лежав біля нього. Як з’ясувалося згодом, у пакеті знаходився той самий револьвер із набоями, про який розповідали правоохоронцям. Чоловіка було затримано та доставлено до міськвідділу міліції для дачі показів.


Зі слів затриманого, ці речі він знайшов неподалік від свого житлового будинку в лісосмузі. Знахідку зберігав для самозахисту. За висновком експертизи вилучена зброя є вогнепальною, а набої – придатними до стрільби.

Особі оголошення про підозру. За цим фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Oles 03.07.2015 23:50
Цитую ЛВВ:
Невже це набої для револьвера?
Невже ніколи не бачив набої до револьвера системи Наган?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Я з Умані 03.07.2015 20:54
А встановити дійсне походження зброї слабо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 ЛВВ 03.07.2015 17:14
Невже це набої для револьвера?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100