Працівники прокуратури Черкаської області спільно із співробітниками міліції під час проведення комплексу слідчих дій затримали жителя міста Києва за підозрою у вчиненні тяжкого злочину за фактом вбивства журналіста та громадського діяча Василя Сергієнка.


Нагадаємо, що 4 квітня 2014 року в місті Корсунь-Шевченківський зловмисники викрали Василя Сергієнка, та в подальшому його вбили, а тіло, щоб приховати докази злочину, сховали у лісі.

За цим фактом слідчим управлінням обласної міліції розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146, п. п. 3, 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство викраденої людини, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Правоохоронці 11 липня на території Черкаської області затримали підозрюваного разом ще з двома особами під час вчинення ними іншого тяжкого злочину.

Наразі рішенням суду задоволено клопотання слідчого, погодженого прокурором, та вказаним чоловікам обрано запобіжних захід у вигляді взяття під варту.

Досудове розслідування триває. Вживаються заходи для проведення швидкого та об’єктивного розслідування, а також доведення вини інших осіб, які причетні до скоєння вказаного злочину.

Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному проваджені здійснюється групою прокурорів апарату прокуратури Черкаської області, зазначають у прес-службі установи.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 дядька 15.07.2015 12:23
Цитую Я черкащанин:
Сидя не на скамейке, а на кресле...

та ще й на недоторканному
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 007 15.07.2015 09:17
Прокуратура як завжди "показала свою роботу". Цікаво яким чином працівники прокуратури затримували злочинців? На сьогодні від прокуратури роботи ніякої, але роздути свою липову діяльність вони вміють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Я черкащанин 14.07.2015 12:41
Сидя не на скамейке, а на кресле...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #2 стабилизец 14.07.2015 12:31
теперь на ентих г...пников повесят все висяки. если еще окажется, что сергиенко выкрали с целью истребовать у его мамы-пенсионерки выкуп, тогда, конечно, ой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Serg 14.07.2015 11:35
"Заказчик" убийства, если таковой был, сейчас ёрзает сидя на скамейке. Если только это задежаны именно те, которые убили С. А милиции - респект. Молодцы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100