реклама

реклама

У ці хвилини коридори Черкаського міськвиконкому заповнені підприємцями, які прийшли на анонсоване засідання МВК, де мало розглядатися питання «Про демонтаж тимчасових споруд».


Крайнім виявився член виконкому Олександр Ільченко. Він – єдиний, кого спіймали підприємці і почали виливати на нього все своє обурення. Ні міського голови Черкас Сергія Одарича, ні секретаря Черкаської міськради Олександра Радуцького, ні директора департаменту архітектури, містобудування та інспектування Артура Савіна не виявилось на робочому місці.

Пізніше прес-секретар Сергія Одарича повідомив, що той у відрядженні в Києві.

 

Підприємці вимагають у влади зняти з розгляду питання про «Про демонтаж тимчасових споруд». Мовляв, вони забезпечують економіку міста Черкаси. Засідання виконкому так і не відбулося. І, як зазначив Олександр Ільченко, воно і не планувалося.

На допомогу Ільченку прийшли член виконкому Валерій Макеєв та депутат міськради Роман Діскант, які роз’яснили, що Ільченко – не головний ініціатор знесення МАФів та закликали громаду вимагати чогось на зразок громадських слухань від Одарича та Радуцького.


Зараз люди заполонили весь третій поверх міськвиконкому і чекають приїзду Радуцького.

Людей дуже обурює відсутність чиновників на робочих місцях.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #13 я 30.07.2015 19:34
Ситуацыя суперечлива:
1. потрібно прийняти рішення, яке примусить підприємців хоча б привести МАФи до якогось нормального зовнішнього вигляду;
2. через МАФи повсюдно продається алкоголь на розлив (без ліцензій та без покарань) Розібратись хто кришує
3. Розібратись, чи ці кіоски належать 1-2-3 власникам по всьому місту, чи є підприємці одинаки, які не мають іншого місця роботи і працюють самі на себе; Якщо це монополізм такий собі, то тих хто шляхом масових акцій хоче пролобіювати собі і далі можливість працювати в чорну, то можна зайнятися й демонтажем. Хоча б якусь норму зробити - не більше 1-го кіоску на житловий квартал.
Якось так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #12 Трохим 30.07.2015 16:14
Співчуваю Ільченко. Ці надірвані мафівці можуть що завгодоно зробити - дісканти і лисаки їх захистять. А людина інвалідом залишиться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #11 Черкащанин 30.07.2015 16:08
Знесіть всі ці пісюари, через які місцева б..дота відмиває бабки. Наведіть в місті порядок,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #10 Кінолог 30.07.2015 16:06
Перед входом до місьради всім мафістам ОДЯГТИ НАМОРДНИКИ! Вакцина проти сказу в дефіциті!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 Психіатр 30.07.2015 15:45
Всіх - на облік! Таке зібрання небезпечно для життя черкащан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #8 Представник Азову 30.07.2015 15:43
Чому різношетстна бандота, яка перетвоює місто в гадюшник своїми МАФами, діє безнаказано? Від їхніх смердючих кіосків в Черкаси гидко заїхати. :D :lol: :D :lol: :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Саша 30.07.2015 14:11
А почему не вмусарку не кого не бросили ????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #6 вовченя 30.07.2015 11:49
Макєєв чудово щнав , що засідання сьогодні ніхто не збирає. Навіщо він збаламутив людей, також він знав що Одарича сьогодні не буде? Це нагадує штурм ОДА, коли привели людей і вимагалди ТУлуба, але ті хто це замутив знали, що Тулуб вже далеко . Макеєв хоче підняти свій рейтинго перед виборами? А чи не запроданець ви, шановний?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 Воїн АТО 30.07.2015 11:14
Макеєв підтримав Лисака, кіоски якого отруюють наших дітей, продають алкоголь і цигарки!
Макеєв - представляє Блок Порошенка
Лисак - Партію Регіонів.
От вам і сімбіоз БПП і ПР.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #4 Інсайдер 30.07.2015 11:00
//Підприємці вимагають у влади зняти з розгляду питання про «Про демонтаж тимчасових споруд». Мовляв, вони забезпечують економіку міста Черкаси.//

1. Більшість МАФів працюють на вигоду власників/реалізаторів та їхніх постачальників. Ніякої "економіки", крім їхніх кишень, вони не забезпечують.

2. Варто розділити "взуттярів" з "печенюшниками" та "алкогольників" із "тютюнниками". Останні вже точно не забезпечують економіку міста, труять наших дітей і батьків, і знаходяться, м*яко кажучи, у "неположеному місці" (дитячі містечка, сквери, парки, зупинки громадського транспорту).

Пан Макєєв, який хтів попіаритися на цій темі, свідомо збив усіх докупи. По суті ж, сприяє "легалізації" алко-тютюнного бізнесу, заведеного РЕГІОНАЛАМИ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100