Черкаська влада – у пошуках начальника обласного управління культури, оскільки Олексій Власов звільнився з займаної посади. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

– Щодо інших кадрових рішень, то за згодою з громадськістю призначено директора департаменту охорони здоров’я Михайло Лобас, який працював моїм радником. Він призначений із випробувальним терміном півроку, після чого має відзвітувати. Мої ж вимоги до керівника департаменту – реформаторські програми. Мова йтиме про якість послуги, запровадження прозорої системи електронної закупівлі, бо багато нарікань, що стосується корупції, – зазначив Юрій Ткаченко.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #4 ми 04.08.2015 20:22
Юрій Олегович! Мені вас жалко! Скрізь - тільки крах! Ось, що значить " нові зміни"! Митці загнали культуру в ж...! А ті "КУХАРКИ", які накльовуються зараз, щоб ви знали це навіть не КУХАРКИ- це " ПОСУДОМОЙЩИЦІ! Мова йде про Осипенко І Галю Федоряку " Моя великая дружинонька"! Обламайтесь ще й на них! Нам то краще знати!
УСПІХІВ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 незнайка 31.07.2015 13:56
медреформа когда начнется
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 клерк 31.07.2015 13:09
В культуре, что есть , что нету начальника, так может вовсе он и не нужен.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 олекс 31.07.2015 12:55
(якість послуги, запровадження прозорої системи електронної закупівлі, бо багато нарікань що стосується корупції,),за все це повинні відповідати надавачі послуг,а саме лікарні,поліклі ніки,о особі гол.лікаря,які і мають безпосередній контакт з громадянами.Департамент цей,та інші ліквідувати як атавізм,додатко вий посередник,в системі керування.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100