реклама

реклама

Учора генеральний директор футбольного клубу «Черкаський Дніпро» Володимир Лашкул познайомив представників влади та опікунської ради клубу із новачками команди, інформує «Черкаський спорт».


На зустріч із командою завітала перший заступник голови Черкаської обласної ради Наталія Кравцова, яка очолює опікунську раду, її перший заступник – заступник міського голови Черкас Юрій Гончаров, голова Федерації футболу Черкаської області Володимир Фощій і заступник голови Черкаської облдержадміністрації Віталій Коваль.

Володимир Лашкул, представши почесним гостям новачків команди, повідав завдання на сезон. Власне, мета поки скромна, але амбітна. 

Завтра, 1 серпня, «Черкаський Дніпро» зіграє свій перший домашній матч у Першій лізі проти тернопільської «Ниви»

Завтра, 1 серпня, «Черкаський Дніпро» зіграє свій перший домашній матч у Першій лізі проти тернопільської «Ниви»

– Ми плануємо бути у верхній частині турнірної таблиці, скажімо, в десятці або вісімці, – говорить генеральний директор «Черкаського Дніпра». – Правда, це не заважає бути третім чи другим (сміється). Ми не очікуємо легкого сезону, але хочемо вигравати і переконливо виглядати у Першій лізі. Преміальні у нас лише за перемогу. Скажімо, ми ухвалили рішення, що преміальні команда отримає за два матчі в разі двох перемог над «Кремнем» та «Геліосом». Вийшло, що ми виграли кубковий матч, а у чемпіонаті зіграли в нічию. Зараз я обіцяю хлопцям при вас: якщо виграємо в суботу у «Ниви» – отримають преміальні за три матчі.

Опікунська рада під час зустрічі обговорила кілька важливих моментів, зокрема бюджет клубу та проблеми з тренувальною базою.

За словами генерального директора, задля того, аби йти далі у своєму розвитку команді необхідна сучасна тренувальна база. Наразі така взагалі відсутня.

Очільниця опікунської ради Наталія Кравцова пообіцяла спробувати допомогти у вирішенні цього питання. Одним із варіантів вона запропонувала знайти недобудовану будівлю, яка стоїть на балансі обласної ради і реконструювати її під базу.

Опісля чотирьом новачкам команди – Денису Скепському, Левану Кошадзе, Денису Балану та Роману Гончаренку – вручили футболки клубу.


реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Волейболіст 31.07.2015 16:13
Це якийсь капєц! А звідки кошти опікунська рада на ігрульки знаходить? І за що тоді ігрунам платять взагалі, якщо їм треба ще доплачувать, щоб вони іноді у ворота попадали?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Чому? 31.07.2015 15:29
Звичайно, футбол справа важлива. Але чому керівництво області в такому складі не зустрічається з працівниками культури, медицини, освіти? Бо тпм треба відповідати на конкретні питання, а не фотографуватися для піару...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100