реклама
Sucurity Police

реклама

Наприкінці липня обікрали квартиру відомого черкаського журналіста Олександра Вівчарика. Грабіжники забрали прикраси дружини і всі заощадження, які Олександр Вівчарик збирав на лікування. Про це повідомив виданню сам потерпілий.

– Наша квартира знаходиться в центрі міста Сміла. Сталося це серед білого дня, коли ми були відсутні. У помешканні залишався мій рідний брат, що гостює зараз у нас. По обіді він теж вийшов у справах, а коли за півтори години повернувся, то побачив, що обидві двері відчинені. Злочинці просто розбили серцевину замків. Звісно, він подзвонив мені і викликав міліцію, – розповідає Олександр.

Правоохоронці оформили матеріали, взяли покази, відбитки пальців, тощо.

– Нашій п’ятиповерхівці вже понад 40 років, не дивно, що у під’їзді мешкають переважно пенсіонери. Однак, грабіжників бачили будівельники, які опоряджують квартиру на першому поверсі сусіднього під’їзду, і одна старенька, що сиділа біля нашого під’їзду. То були декілька молодиків у спортивних штанях. Точніше чомусь ніхто описати не зміг… Правоохоронці хотіли показати літній жінці світлини декількох тисяч(!) раніше затриманих у подібних справах. Чи можна з такої кількості когось упізнати?.. – каже Олександр Вівчарик.

Нині родина змушена брати в кредит гроші, щоби хоча б поставити нові двері.

– Ми опинилися в скрутному становищі, бо у нас вкрали не лише родинні прикраси, які радше є сімейними реліквіями. Забрали наші гроші і гроші, які залишив на нетривале зберігання родич дружини. Їх треба якось повертати. Про моє лікування, якого я потребував, вже не йдеться. Однак, міцніші і надійніші двері замовляти необхідно, бо, за словами міліціонерів, у нинішній непростий час кількість квартирних крадіжок значно збільшилася, – зауважив Олександр.

Олександр Вівчарик дуже сподівається, що хтось зможе поділитися з ним інформацією стосовно нахабного пограбування і осіб грабіжників. Є підозра, що вони місцеві, зі Сміли. Зв’язатися з ним можна за телефоном 067-90-16-719067-90-16-719

Олександр Вівчарик майже 30 років у журналістиці. Він був власкором обласної газети «Нова Доба», нині друкується на сайті «Прочерк», у газеті «Голос Україна» і інших виданнях України. Був лауреатом кількох обласних і Всеукраїнських конкурсів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #6 Батрахоміомахія 10.08.2015 14:17
Біда, просто біда...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 кто знает 10.08.2015 13:57
если бы ставили видеокамеру и хорошие замки всё равно бы взломали. тут ничего не сделаешь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 пряма мова 10.08.2015 10:19
Однак, грабіжників бачили будівельники, які опоряджують квартиру на першому поверсі сусіднього під’їзду, і одна старенька, що сиділа біля нашого під’їзду. То були декілька молодиків у спортивних штанях. Точніше чомусь ніхто описати не зміг…

Це туфта щодо спортивних штанів. Ніхто їх влітку не носить.треба краще розпитати строителей та сусідів. Хтось же вислідив відсутність господарів...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Андреевич 10.08.2015 08:46
И что, наблюдательные строители никаких деталей грабителей не запомнили? Странно... Или их и не спрашивали? Это ж работать нада. А тут жара... Кстати, а как с видеокамерами? Ведь если воров можно описать, то в Смеле тоже есть видеокамеры, видеореестратор ы. Но ведь работать надо, а, наверное, не хоцца...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Андрій 10.08.2015 08:35
Міліції зараз не до цього. Вони думають, як би увернутися від поїздок в АТО, тому не віриться, що вони взагалі хоч якісь справи розслідують. А щоб пропонувати свідку опізнати злодіїв серед тисяч підозрюваних, то це треба бути ідіотами. Ви б упізнали свого сусіда серед тисяч фотокарток?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 підприємець 10.08.2015 07:01
шукати треба серед сусідів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100