реклама

реклама

У Черкасах по вулиці Хрещатик проведуть ярмарки на яблуневий та медовий Спас. Однак у цьому році територія для учасників ярмарки збільшиться. Рішення про це було прийнято під час сьогоднішнього виконкому міської ради.

У минулому році площа для ярмарки складала 25 кв. метрів. Сам захід зібрав 12 учасників. Орендна плата за один кв. метр площі складала 10 грн, а тому в цілому за один день вдавалось збирати з продавців 250 грн в день.


Зараз же територію вирішено збільшити. Вона буде складати до 100 кв. м. Однак, остаточна площа не встановлена, так як невідома кількість учасників. Секретар міської ради Олександр Радуцький звернувся до представників департаменту економіки з вимогою після проведення заходу відзвітуватися про зібрані кошти.

Дискусії серед представників виконкому виникли з приводу того, чи варто перекривати рух на час проведення ярмарки. Особисто міський голова Сергій Одарич виступив за те, щоб рух все таки перекрити.

«Це створює абсолютно іншу атмосферу. Сам факт перекриття вулиці привертає увагу і створює незвичну, несподівану атмосферу для учасників. До того ж ми перекриваємо лише один квартал (від вул. Байди-Вишневецького до вул. Лазарєва), який не завадить комфортному пересуванню по місту», - говорить Сергій Одарич.

Також, на виконкомі прийняли рішення залучити до організації ярмарку відділ культури та влаштувати святкову програму.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Рудий Панько 11.08.2015 16:41
Адназначна перекривати! В тому році там було не стільки меду, скільки медовухи на шарка і під вечір половина народу вже добре напасічникувала сь. Ше когось зіб’ють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100