реклама

реклама

Автори популярного ролика про Черкаси, зробленого у стилі Time-lapse (у перекладі -  «стиснення часу» або «прискорена зйомка»), говорять, що знімали виключно для піару власної студії.

 – Ніяких патріотичних почуттів не було. Робили ролик для реклами нашої фірми «Konstantin film». Ми хотіли показати всі технічні можливості нашого об’єднання, – розповідає один з авторів ролика Костянтин Ігнатенко.

За його словами, працювати над роликом було не дуже складно. Оскільки охоплювали гарні почуття і стимулювало те, що буде у фіналі роботи.

Для самопіару автори зробили оригінальний ролик про Черкаси

Для самопіару автори зробили оригінальний ролик про Черкаси

У відеоролику відзнято лише архітектурну панораму. Митці пояснюють це технічними особливостями.

– Технічно треба прив’язуватися до певної точки. Природа, архітектура, люди – не універсальні у цьому плані. Ми відзнімали один і той же об’єкт певний час, а потім складали кадри у відео.

Щодо графіку роботи, він був гнучким. Пан Костянтин говорить, коли з’являлася можливість, бігли-знімали. Загалом над створенням ролика, який складається з 21 тисячі фотографій, хлопці з «Konstantin film» працювали півтора місяці.

Заважали під час роботи, за словами пана Костянтина, люди.

– Нам не давали нормально працювати. Жителі Черкас перелякані якісь. З «Азоту» нас взагалі вигнали, – ділиться враженнями митець.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Максим Колісник 03.08.2011 14:15
Мені сподобалось. респект!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100