реклама

реклама

«Досі не вщухає скандал навколо співачки Ірини Білик, яка у серпні гостювала в окупованому Росією Криму і «засвітилася» у селфі з Кіркоровим. Не беруся оцінити її вчинок - сподіваюся, що перетинаючи межу півострова, вкраденого в України, вона якщо й думала про щось, то точно не про політику», – зазначив у «Фейсбуці» радник голови Черкаської ОДА Андрій Кравець.

«А що таке кордони держави - вона точно чула від офіцера-прикордонника, від звістки про загибель якого торік щиро плакала. Ігора Момота Білик згадувала в інтерв'ю білорусам - казала, що саме він вручив їй форму українського прикордонника, а вона дізналася про його загибель, коли виступала на фестивалі в Білорусі... З ТОГО, ПРО ЩО МАЛО ХТО ЗНАЄ... Коли ще був живий Момот, Ірина Білик була в гостях у прикордонників черкаського «Оршанця» (фото, які вперше виставляю на широкий загал, зроблені саме там), спілкувалася з тими, хто нині воює в АТО, хто стоїть на сторожі українських кордонів, намагаючись вберегти їх від ворога. На сьогодні 14 хлопців з «Оршанця» загинули, ще четверо вважаються зниклими без вісти. Сподіваюся, пані Ірина ще скаже чітко про своє відношення до агресора. Хоча б у пам'ять про тих, кого з нами вже немає...» – зазначив Андрій Кравець.


 

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Гека Чепе 28.08.2015 08:28
Дик а шо, ми Крим вже злили остаточно і ніхто не розглядає його як територію України? Бландінка приїхала на свою землю! Впрочєм, може бландінка вобше не в темі подій за пітора року, не судіть строго :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 проти війни 27.08.2015 17:53
Політика є політикою, а людські відносини, якщо вони по-справжньому дружні, повинні залишатись попри все.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Петро Васильович 27.08.2015 17:43
Нехай краще ОДА подивиться, які сепаратисти очолюють Партію Порошенка в Чигирині!!!(пуб лікація в "Дзвоні" від 26.08.2015р.) Такого маразма І ТАКОЇ ГАНЬБИ Черкаська область не знала!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Реаліст 27.08.2015 17:16
Враховуючи потужність розуму цієї співачки - вона, швидше за все, і справді просто не задумалася над тим, що гудьож із Фількою на окупованій території - це порушення норм моралі й Закону.
Але з-за тієї ж причини не думаю, що від неї можна дочекатися визнання Росії агресором - інакше як наступного разу їхать на корпоративчик десь у Ялті чи Алушті? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100