реклама

реклама

Черкаським дорожникам увірвався терпець. Вони вимагають негайного звільнення начальника Служби автомобільних доріг області Андрія Мартинюка та його заступника Романа Швидкого. Чому – особисто пояснили голові Черкаської ОДА. Понад півсотні працівників філій «Облавтодору» в четвер увечері приїхали на розмову до Юрія Ткаченка. До неї долучилися і депутати обласної ради.


Із нинішнім начальником Служба автомобільних доріг області вже півтора року. За цей час, кажуть дорожники, вони вже вдосталь натерпілися від його стилю керівництва.

– Мартинюк досі не знає нікого, не спілкується навіть із керівниками райавтодорів і дільниць, – пояснює голова Черкаського об'єднання профспілкових організацій працівників дорожніх господарств Галина Овчаренко. – «Облавтодор» йому не потрібен. Працює, з ким йому вигідно. Виганяє досвідчених працівників, натомість наймає собі угодних. Такого терору у Службі, як зараз, я ще не бачила за 35 років роботи. Те, що в області зараз найгірші шляхи по країні, – відповідальність Мартинюка. Ми навіть чіткого плану роботи не маємо. Люди хочуть працювати, а немає як, не витримують. При цьому по 3-4 місяці не бачать зарплати.

Жінку підтримують і решта присутніх. У кожного до керівництва Служби автомобільних доріг області – низка претензій і докорів. Кажуть: невдоволених в рази більше, вони – обрані представники від своїх колективів.


– Я розумію невдоволення дорожників, – зауважує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Я неодноразово висловлював своє ставлення до роботи начальника Служби автомобільних доріг області. Також звертався і до його безпосереднього керівника з Укравтодору, до Мінінфраструктури. Обласна фінінспекція після своєї перевірки теж порушила питання про відповідність Мартинюка займаній посаді. Однак поки кадрове рішення компетентними на це органами не ухвалено. Більше того, сьогодні керівництво Служби автомобільних доріг навіть проігнорувало президію обласної ради. Депутати вимагатимуть звіту її начальника.

Очільник області запевнив протестувальників: їхнє звернення разом зі своїм негайно відправить до офіційного Києва. Дорожники за це подякували й наголосили: раптом у Кабміні їх не почують – поїдуть туди особисто.

Про це інформує прес-служба ОДА.

реклама

Коментарі  

 
-2 #7 Саша 03.09.2015 00:53
ОЧЕРЕДНАЯ ЗАКАЗУХА, И НАЧАЛЬНИК ТОКА ГРЕБЕТ СЕБЕ, ЕСЛИ БЫ ДЕЛИЛСЯ ТО ЭТИ ГОЛОДРАНЦЫ НЕ Г..ВКАЛИ БЫ, А НАСЧЕТ УКРАВТОДОРА ТО ТАМ ВСЕГДА СИДЕЛА ШАЙКА В...РОВ КОТОРАЯ ПЕРЕДАЕТ ПОЛНОМОЧИЯ ПО НАСЛЕДСТВУ. НЕ БУДЕТ ДОРОГ УСБАГОЙТЕСЬ УЖЕ, НИКТО ЭТО ШОБЛО НЕ РАЗГОНИТ И НА ИСТИНЫЙ ПУТЬ НЕ НАСТАВИТ !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #6 федор принципиальный 31.08.2015 08:51
В первую очередь надо убрать ткаченко-"рыба гниет с головы"-ученик черевы-расхитителЯ"золотой подковы".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 ЛВВ 28.08.2015 20:01
Юрій Олегович, їдьте в Київ в міністерство, сядьте там на сходи разом з людьми. Завтра цього коня не буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Муська 28.08.2015 18:05
Ідеї Олійника живуть і перемагають - Северин пройдоха ще той.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #3 Режисер 28.08.2015 18:03
Вміє Алєгович вистави організовувати! На всі руки майстер!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 бульба 28.08.2015 17:30
Ну в автодорі приблизно як і у всій країні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 економіст но за дороги 28.08.2015 13:17
Вчора бачив цей імпровізований мітинг, під кінець робочого дня десь близько 6 год. вечора. Я все розумію але якщо ви і надумали робити подібну акцію чи протести то підійдіть до такого процесу більш організовано та злагоджено.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100