реклама

реклама

"Але ж не буває так в житті, що сьогодні людина говорить одне, а завтра – зовсім протилежне", - соціаліст про колишнього міського голову Черкас

"Але ж не буває так в житті, що сьогодні людина говорить одне, а завтра – зовсім протилежне", - соціаліст про колишнього міського голову Черкас

Головний черкаський соціаліст Олексій Малиновський переконаний: у екс-мера Черкас і нині відданого регіонала Володимира Олійника немає шансів на майбутніх виборах до Верховної Ради  по мажоритарному округу в Черкасах.

 - Олійник для мене взагалі людина унікальна, - каже «Прочерку» Олексій Петрович. - Талановита без сумніву, але ж не буває так в житті, що сьогодні людина говорить одне, а завтра – зовсім протилежне. Він стверджує, що не клявся жодній партії, але ж ти  не партії клянешся. Ти клянешся своїй програмі, своїм ідеям. Сьогодні він, як виявляється, гарно розбирається в газових проблемах, все коментує. Ну чи ти знаєш їх? Дійсно, талановита людина, непоганий юрист, але ж подивіться на його слід, він тягнеться ще аж - аж - аж… Не знаю, чи піде він на округ. Йому не можна на округ, особливо в Черкасах. Можливо, піде в список.

Гострі коментарі Олексія Малиновського про владу та політиків читайте у ексклюзивному інтерв’ю «Прочерку» незабаром.

реклама

Коментарі  

 
+4 #8 Віктор 04.08.2011 20:37
доречі, колишньому юристу і т.д. за списком регалій, ще є сенс попрацювати в ВРУ:

В "Черкассыоблэнер го" заявляют, что Фирташ должен около 60 млн. грн. за потребленную электроэнергию
Как сообщает BIN.ua, энергопоставляю щая компания «Черкассыоблене рго» заявляет о долге производителя минеральных удобрений предприятия «Азот" (Черкассы) за потребленную электроэнергию в размере около 60 млн гривен.
Об этом в ходе заседания Национальной комиссии регулирования электроэнергети ки сообщил коммерческий директор "Черкассыоблэнер го" Константин Логвиненко.
По его словам, сотрудники "Черкассыоблэнер го" 28 июля пытались ограничить энергоснабжение черкасского "Азота" до уровня экономической брони, однако представители химпредприятия препятствовали этому.
Своим решением НКРЭ обязала "Черкассыоблэнер го" до 1 сентября урегулировать вопрос погашения задолженности со стороны черкасского "Азота", в частности согласовать план-график погашения долга.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 ВАСЯ 04.08.2011 20:34
А у Малиновского шансов вагон!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Віктор 04.08.2011 19:08
цей запроданець милився на голову обл.держ.адміністрації, та добре, що ялинкович залишив тулуба в Черкасах. А олійник нехай спробує пройти по мажоритарному округу і дізнається чого він вартий. Без депутатського мандату йому швидко лапті сплетуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Мамалига Володимир 04.08.2011 18:37
Нехай Малиновський прочитає списки обласних та міських депутатів 5 скликання від СПУ. Отам слід тягнеться...І пахне...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Горгона 04.08.2011 16:51
З цього Олійника, як з гусака вода, тільки ж не має Бога в серці сей чолов"яга, все проміняв на мамону...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Просто Петро 04.08.2011 16:36
Я підтримую Малиновського, все що він сказав прямо в точку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Фелікс 04.08.2011 15:49
ЧИЯ Б КОРОВА МИЧАЛА, А ТВОЯ Б МОВЧАЛА!
ТУ БІДУ, ЯКУ ПРИНЕСЛИ ДЕПУТАТИ - СОЦІАЛІСТИ (КАЛАШНИК ІГОР, ЗАДОРОЖНА ОЛЕНА, ОВЧАРЕНКО СТАНІСЛАВ, ПАЛИВОДА ОЛЕКСАНДР, РАДУЦЬКИЙ )ЗА ВКАЗІВКОЮ СВОГО ВОЖДЯ МАЛИНОВСЬКОГО ЧЕРКАЩАНАМ ЗА ОСТАННІ 5 РОКІВ, ПРОДАЮЧИ СВОЇ ГОЛОСИ ОДАРИЧУ ЗА ГРОШІ, ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ ТА ІНШІ ПОДАЧКИ, НІКОЛИ НЕ ЗАБУТИ.
АДЖЕ ЦІНА ЇХНЬОЇ ПРОДАЖНОСТІ ОЦІНЮЄТЬСЯ В СОТНІ МІЛІОНІВ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ, ЗНИЩЕННІ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ, ПРИКРАСИ МІСТА - КОЛЕСА ОГЛЯДУ В ПАРКУ, СОТЕНЬ ВИРУБЛЕНИХ СОСЕН ТА НАВІКИ ВТРАЧЕНОГО ІНШОГО МАЙНА ГРОМАДИ! А МАЛИНОВСЬКИЙ ЩЕ ХОЧЕ КОМУСЬ МОРАЛЬ ЧИТАТИ..... ГАНЬБА ПРОДАЖНИМ ПОЛІТИКАМ!!!!!! !!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Рибченко і Ко 04.08.2011 14:47
Коли нами електорат "зашуганий", то ми, нагло,
ліземо його "ловити" у чуже "болото".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100