реклама

реклама

Схоже, обличчя міста Черкаси може змінювати кожен охочий. У міських та обласних управліннях так і не взмозі пояснити, згідно яких дозволів громадський рух «Народний контроль» пригвинтив металевий прапор до в’їзної стели.

Нагадаємо, що напередодні Дня Незалежності активісти руху пригвинтити металевий стяг до стели з написом «Черкаси» при в’їзді в обласний центр з боку Сміли.


«Це продовження традиції, започаткованої ще торік, коли активісти встановили прапор на в’їзній стелі з боку Золотоноші. Ми подавали заявку на встановлення стягу у міськвиконком», – запевнили в громадському русі.

У свою чергу, ні начальник управління вуличної інфраструктури департаменту ЖКК міськради Сергій Отрешко, ні директор департаменту архітектури, містобудування та інспектування Артур Савін не змогли пояснити, чи мають активісти право на зміни зовнішнього вигляду стели. Мовляв, дозвіл на встановлення чого-небудь на стелі треба брати у обласних чиновників, бо стела з боку Сміли – їх компетенція.

Директор ДП «Черкаський облавтодор» Олександр Северин сказав, що стела на вїзді в Черкаси з боку Сміли не є на балансі Облавтодору і порадив звернутися до управління майном обласної комунальної власності. Завідувач сектором ефективності використання майна Наталія Дудник також відхрещується від цієї стели, говорячи, що вона може знаходитись на балансі міста.

Поза очі ж чиновники пояснюють, що земля під стелою перебуває на балансі області, бо місту свого часу не була відведена. Тож і питання обслуговування вказаної стели є неврегульованим і обслуговутиметься вона «у разі потреби».

Що ж до дозволів на зміну загального вигляду стели, то так і не зрозуміло, у кого їх слід брати.

– Зараз ми реконструюємо стелу, що з боку Золотоноші, бо вона на балансі міста. Щоб її реконструювати, довелося зняти стяг, що активісти туди причепили торік. Як буде з стелою з боку Сміли – не знаю. Можливо, після вашої заявки представники департаменту поїдуть та знімуть той прапор і все, щоб стела залишалася стелою, а не була обвішана чимось», – зазначив Артур Савін.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Інна 01.09.2015 00:18
"Нє очень"!! Давайте все пообвішуємо: стели, будівлі, тини, дерева і "будемо пишатися нашим базаром". А чьо? Це ж модно створювати Черкаський обліплений базар! Місто "стає гарнішим не лише від заліплених вивісок і бігбордів, а й символіки тепер!!! Ухуу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Шевченко 31.08.2015 21:44
В минулому році точнісінький прапор було встановлено при в'їзді в місто збоку дамби, встановлювали Герої, які на декілька днів приїхали з так званої "АТО", проблем ніяких не виникло при встановленні, особливо після того, як цю стелу було розфарбовано в "аквафреш". Шановні Савін та Давиденко, ви давно там були, ви бачили ті бур*яни, які позаростали???!!! Ви б краще звернули увагу на проблеми міста, а не обпльовували державні символи!Ви займаєтесь політичним популізмом. Оскільки місто розфарбовується картинами "Ремабранта", дозволу на це ніхто не питає. Варто лише прибити блакитно-жовтий стяг, і ви відразу згадали про дозволи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 Тетяна 31.08.2015 21:29
а ну прапор повісили - усьо - тепер ми врятовані!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 уважний 31.08.2015 18:02
А що там робить смотрящий на ОДТРК від Тулуба?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Олег 31.08.2015 17:38
Лечится !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Українка 31.08.2015 17:30
Обвішана "чимось". Це ви так про державний прапор? Гарно з вашої сторони. Нічого не скажеш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 БПП 31.08.2015 17:24
Народний контроль партія одарича, зайнялися піаром!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100