реклама

реклама

ovochi У районі парку 50-річчя та на вул. Гагаріна (за “Гранд-маркетом”) незабаром міська влада планує розмістити спочатку ярмарки з продажу с/г продукції, а згодом облаштувати там стаціонарні міні-ринки. Нині в Черкасах уже діє чотири ярмарки-міні-ринки, які відкрило комунальне підприємство “Черкаські ринки”. Про це інформує прес-служба черкаської мерії.

  Останній такий ярмарок облаштували на «Луначарці» по вулиці Онопрієнка. Сьогодні там сільгоспвиробники з Черкас та області реалізовують свою продукцію. Крім цього, такі міні-ринки вже працюють у центрі Черкас, біля “Макдональдса”, по вул. 30 років Перемоги, на розі вулиць Добровольського та Благовісної.

– Для виробників подібні міні-ринки – це легальні місця для торгівлі без втручання перекупників. Для покупців – можливість купувати овочі та фрукти дешевше й безпосередньо від виробника, – говорить директор КП “Черкаські ринки” Микола Панченко. – Ці міні-ринки особливо потрібні для малозабезпечених громадян і пенсіонерів, тому що сільгоспвиробники реалізовують свіжу продукцію за низькими цінами.

Разом із тим міська влада бореться зі стихійною торгівлею в Черкасах. Щодня на стихійних ринках муніципальні інспектори складають по 8-10 протоколів. Штраф за несанкціоновану торгівлю у недозволеному місці складає від 340 грн. до 1700 грн.

За словами Миколи Панченка, на законному ринку продавець захищений. Йому не дошкулятимуть перевірками муніципальні інспектори. Між тим за перебування на законному місці торгівлі продавець платить у день 2,24 грн. на міні-ринку й 7 грн. на ярмарку. Усі збори КП “Черкаські ринки” планують використати на облагородження місць торгівлі. Що швидше стихійники та фермерські господарства зрозуміють всі вигоди таких міні-ринків, то швидше торгівля в Черкасах стане цивілізованою.

У зв’язку з цим дирекція “Черкаських ринків” запрошує усіх бажаючих торговців із Черкас та області реалізувати свою с/г продукцію на новоутворені ярмарки та міні-ринки, в яких нині вдосталь вільних місць. Звертатися всім бажаючим потрібно за таким телефоном комунального підприємства: (0472) 45-00-57.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Sumniv 09.08.2011 14:12
Цитую BAZAR:
УБЭП БУДЕТ "ЖИВАЯ РАБОТА".

Правильно! Центральный рынок давно пора потрясти хорошенько!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Фокстрот. 09.08.2011 12:51
Фокстрот, що вбудинку торгівлі, теж надуває покупців, безкоштовна установка обходиться втратою 100 -150 гривень, коли приходить майстер установки пральної машини. Споживачі потрібно на соціальних сайтах розміщувати обман та відмовитися від цих закладів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 РЕЙТИНГ МИЛИЦИИ 09.08.2011 11:44
"ОРГАНИЗОВАННЫЙ" ОБМАН ПОКУПАТЕЛЕЙ ВСЮ ЧЕРКАССКУЮ КОРРУПЦИЮ И "КОРМИТ".
СТ.225 УГОЛОВНОГО КОДЕКСА УКРАИНЫ В НАШЕЙ ОБЛАСТИ "НЕ РАБОТАЕТ".
А ЗА ЭТО КТО-НИБУДЬ НАКАЗАН?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 дядька 09.08.2011 09:57
а когда наконецто эти инспектора заметят палатки на проезжей части на Гоголя возле Центрального рынка?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 BAZAR 08.08.2011 20:04
УБЭП БУДЕТ "ЖИВАЯ РАБОТА".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 SMOSH 08.08.2011 17:56
Пусть инспектора сделают контрольные закупки на центральном рынке в палатках около Пассажа, где продается печенье. Сплошное обвешивание и обсчитывание. Надоело уже нет сил. Правильно делают те, кто идет в супермаркет и сам себя обслуживает. Разогнать их надо на базаре к чертовой матери.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100