реклама

реклама

В Жашківській райдержадміністрації районні служби спільно провели семінар для 75 керівників та бухгалтерів підприємств, установ, фізичних осіб - підприємців району на тему: „Зміни в законодавстві про працю, загальнообов’язкове державне соціальне страхування, зайнятість населення, в податковому кодексі”.


В семінарі взяли участь представники управління з питань праці, сектору з питань праці та соціально-трудових відносин, відділення об’єднаної податкової інспекції та інші.

Директор районного центру зайнятості Марія Штунь розповіла присутнім про активні заходи сприяння зайнятості; види послуг, які надає роботодавцям служба зайнятості; відшкодування роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування; важливість подання до центрів зайнятості інформації про попит на робочу силу (вакансії), заплановане масове вивільнення працівників.

Зустріч відбулась у вигляді конструктивного діалогу, в результаті якого присутні отримали обґрунтовані відповіді на всі запитання, які їх цікавили.

Про це інформує Жашківський РЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100