реклама

реклама

Молодіжна збірна України з футболу проведе свій перший домашній матч у відборі до чемпіонату Європи-2017 на черкаському стадіоні «Центральний» проти однолітків з Ісландії у четвер, 8 жовтня. Про це вчора під час прес-конференції в Черкасах повідомив головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець.


– Для нас хорошою традицією стало грати відбіркові матчі до чемпіонату Європи саме в Черкасах, де створено всі умови для молодіжної збірної. Під час кожного матчів, які ми проводили тут в минулому циклі, підтримка була на високому рівні, – говорить Сергій Ковалець.

Тренер молодіжки пригадав минулі зустрічі в Черкасах зі збірними Швейцарії та Німеччини, а також подякував керівництву області та особисто генеральному директору «Черкаського Дніпра» Володимиру Лашкулу за сприяння в проведенні гри.

– Федерація футболу України поставила таку умову: та область, яка призначить титульного партнера молодіжної збірної України, тобто компанію, що фінансуватиме витрати на підготовку команди до матчу, отримає право приймати матч молодіжної збірної у відбірковому циклі УЕФА Євро-2017. Зважаючи на те, що в нас є взаємодія між будівельною компанією «Надія» та ФК «Черкаський Дніпро» («Надія» будує спортивний об’єкт у Білозір’ї), ми винесли їм пропозицію та знайшли цікаву фінансову конструкцію. Таким чином «Надія» визначена титульним партнером молодіжної збірної України, – розповів передісторію ухвалення рішення проводити матчі молодіжної збірної саме в Черкасах Володимир Григорович.

Федерація футболу України, а також головний тренер молодіжки Сергій Ковалець підтримали кандидатуру Черкас. Тому українська збірна, до якої входять футболісти 1994, 1995, 1996 років народження, саме на черкаському стадіоні боротиметься за путівку до фінальної частини чемпіонату Європи, що відбудеться 2017 року в Польщі.

Нагадаємо, напередодні українська молодіжка провела перший виїзний кваліфікаційний матч проти збірної Македонії, у якому зазнала прикрої поразки з мінімальним рахунком – 1-0. Крім ісландців та македонців, у нашій відбірковій групі команди Франції, Ірландії та Шотландії. Напряму путівку до Польщі отримають переможці кожної групи.

Сергій Ковалець, незважаючи на поразку в першому матчі, говорить, що головна мета команди – пройти відбірковий етап та потрапити до фінальної частини Євро-2017. Також Сергій Іванович проанонсував ймовірну участь у найближчій домашній грі проти Ісландії вихованця Черкаської школи футболу Івана Петряка. Зараз юний футболіст, котрий народився у Смілі, захищає кольори Луганської «Зорі» та є основним гравцем команди Ковальця.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 рррооо 04.10.2015 13:12
на..ия это худшее предприятия черкас а строят они в белозерье кранами металоломами на которых опасно работать и они не годные и без документов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100