реклама

реклама

9 жовтня під час концерту гуртів «Бумбокс» і «Pianoбой» в Черкасах створять найбільшу фан-зону на підтримку національної збірної команди України.


9 жовтня національна збірна команда України на виїзді проведе дуже важливий і вирішальний матч кваліфікаційного турніру «УЄФА ЄВРО 2016 у Франції» з національною збірною командою Македонії.

У зв’язку з тим, що обидва матчі відбудуться в ході «Європейського тижня футболу», запровадженого УЄФА, компанія «Медіа Спорт Промоушен» за погодженням з Федерацією футболу України, на стадіоні «Центральний» організовує Всеукраїнський день підтримки збірних команд України. В його програмі: з 19.00 – спільний концерт майстрів мистецтв колективів «Бумбокс» і «Pianoбой»; із 21.45, після закінчення концерту, на великих екранах, що будуть встановлені на спеціальній сцені, вболівальники зможуть спостерігати пряму трансляцію матчу між національними збірними командами Македонії та України. Сцена і фан-зона будуть встановлені на футбольному полі й вміщуватиме 15 000 глядачів.

9 жовтня це буде найбільшою фан-зоною в Україні на підтримку національної збірної команди України у матчі проти збірної команди Македонії. Про це повідомляють у прес-службі ФК «Черкаський Дніпро».

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Л 05.10.2015 23:50
Дуже сподіваюсь, що хоч з балкону можна буде послухати концерт. Для тих, хто не має змоги заплатити за квиток, або інвалідів, які не покидають свої стіни, хоч якась радість...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100