У селі Трушівці на Чигиринщині урочисто відкрили стоматологічний кабінет в амбулаторії загальної практики сімейної медицини.



Реалізувати ініціативу громади села вдалося завдяки проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Для впровадження ініціативи громада зібрала 13,6 тис грн, із місцевих бюджетів виділили 54,3 тис грн, а підтримка проекту МРГ склала 203,8 тис грн. Тож завдяки цьому в амбулаторію встановили сучасну стоматологічну установку та рентгенапарат.

Голова Чигиринської райдержадміністрації Володимир Клименко відзначив, що участь у проекті Європейського союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» дає реальний шанс владі спільно з громадами вирішувати першочергові соціальні проблеми. Очільник району ознайомив присутніх із роботою в Проекті та подальшими перспективними планами громад, а також висловив сподівання, що до кінця року ще в громадах сіл Вершаці, Тіньки, Медведівка побачать реальні позитивні результати.

Координатор Проекту в області Ганна Бабкова привітала присутніх та вручила громадській організації «Трушівці» сертифікат про успішне завершення мікропроекту «Покращення медичних послуг в с. Трушівці. Закупка медичного обладнання» у співпраці з проектом Європейського Союзу та Програмою розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ». Після традиційного перерізання червоної стрічки, присутні оглянули приміщення амбулаторії. По завершенню заходів відбулася сходка жителів села, повідомляють у Чигиринській РДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100