Найбільш гостра проблема з організацією місцевих виборів на сьогодні існує в Черкасах. Так вважає заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера.


– Я думаю, що зараз найбільша проблема – це Черкаси, бо практично всі рішення Центральної виборчої комісії, які стосувалися виборів і які зобов’язували цю комісію вчинити певні дії, практично всі були проігноровані, – заявив Магера в ефірі «5-го каналу» у вівторок, пише «Тиждень.ua».

Він нагадав, що ЦВК неодноразово зверталася з цього приводу до правоохоронних органів і Генеральну прокуратуру.

– Тому, як на мене, Черкаси зараз – проблема номер один, – констатував заступник голови ЦВК.

Як повідомлялося, Черкаська міська виборча комісія спочатку зареєструвала кандидатів у депутати міськради та Сергія Одарича на посаду Черкаського міського голови від партії «Вільних демократів». Проте потім вона скасувала ці рішення і затвердила текст виборчих бюлетенів без згадки «Вільних демократів».

ЦВК скасувала ці рішення Черкаського міськвиборчкому і зобов’язала відновити реєстрацію кандидатів від партії «Вільних демократів» і внести відповідні зміни в текст бюлетенів. Однак Черкаський міськвиборчком відмовився виконувати рішення ЦВК навіть після зміни складу.

Раніше голова ЦВК Михайло Охендовський припустив, що місцеві вибори в Черкасах можуть не відбутися.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Мегера 20.10.2015 15:22
Не первый год так в Черкассах, но кого-то в ЦВК это останавливало?!
Когда избирали мэром Сергея Олеговича, нарушений не было? Сейчас же, когда явная появилась угроза даже не попасть в бюллетень - внимание! нарушение законодательств а!? Не так ли, Андрей Магера?
Может вспомните все грешки, которые и за вами тянутся и за самой ЦВК?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 стабилизец 20.10.2015 12:20
а шо они хочут от депрессивного региона :-) выборы в чуркассах это как паломничество хасидов в умани - главное выгодоприносяще е событие года.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Олена К 20.10.2015 11:41
Безкарність породжує вседозволеність . Їжте пан Мегера!!!!Завжд и в Черкасах вибори були з порушеннями, Україна знає наше місто не з його здобутків, а з його виборів. Хоч когось покарано завсі роки??? НІ!!! А раз не карають - значить це і є стимулом порушувати ( адже це комусь і потрібно , і вигідно!!!!! ).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100