реклама

реклама

Сьогодні ФК «Черкаський Дніпро» в межах чемпіонату України серед команд Першої ліги приймав на своєму стадіоні команду з Полтави.



У цілком рівному поєдинку черкащани змогли здолати суперника з мінімальною перевагою в один м’яч – 2-1.

Гості почали гру зі швидкого голу, однак відповідь від черкаських футболістів не змусила себе довго чекати. Ударом зі штрафного рахунок зрівняв Денис Скепський, якого по закінченню гри назвали кращим гравцем матчу.

Перший тайм закінчився з рівним рахунком, хоча господарі мали кілька нагод для взяття воріт полтавців. У другому таймі обидві команди переважно проводили гру у центрі поля. А долю матчу вирішила помилка захисника ФК «Полтава», яка й призвела до другого голу черкащан. Цього разу відзначився Руслан Качур, який вийшов на заміну у другому таймі. В результаті – сьома поспіль домашня перемога «Черкаського Дніпра» у Першій лізі.

По закінченню гри біля гостьового сектору стадіону «Центральний» виникла невелика сутичка між уболівальниками, однак вчасно втрутились правоохоронці і повернули молодих людей на сектори.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер ФК «Черкаський Дніпро» Ігор Столовицький наголосив, що сьогоднішня гра для команди проходила нелегко:

– Звичайно, гра була складна, вони всі складні, і чим далі – тим страшніше. Але для мене, як для тренера, важливий сьогоднішній результат.

Після перемоги над «Полтавою» черкаська команда підіймається на третю поточну сходинку в турнірній таблиці. Наступний матч «Черкаський Дніпро» проведе також на домашньому стадіоні проти Харківського «Геліосу». Нагадаємо, перший матч цих команд у Харкові закінчився нічийним рахунком – 1-1.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 побажання 31.10.2015 21:32
Лісового у старті замінити на Сторчоуса.

І після 70-ї хв. міняти Скепського на молодих (Вакуленка, наприклад). Сьогодні у другому таймі у центральному колі ходив, і коли передачі йшли в його зону, Дениса там просто не було...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100