реклама

реклама

Золотоніський міськрайонний центр зайнятості організував професіографічну екскурсію для 15 учнів школи-інтернату на завод ТОВ «ФЕС УКР», яке спеціалізується на виробництві розчинних кавових напоїв.


Цей сучасний високотехнологічний завод, на якому працює більше 200 працівників, розпочав свою роботу в 2011 році.

Екскурсію організували для ознайомлення молоді із роботою ринкоутворюючих підприємств Золотоніського району та вибору професії, за якою можна працевлаштуватись у рідному місті.

Екскурсію для учнів розпочала начальник відділу управління персоналом Олена Попельська, яка розповіла про умови праці на підприємстві та провела дітей до навчального класу заводу. Там учням був продемонстрований відеофільм про історію заводу та перспективи його розвитку. Далі, разом із менеджером із персоналу Максимом Лазоренком, екскурсанти ознайомилися з основними виробничими процесами, технологією виробництва кавових напоїв, умовами праці, мали можливість спостерігати за транспортуванням вже готової продукції. По закінченні екскурсії була проведена дегустація виробів підприємства.

Проведення таких заходів дозволяє сподіватися на вирішення кадрових питань для роботодавців та профілактику безробіття серед молоді, зазначають у Золотоніському МРЦЗ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100