реклама

реклама

Ефективним менеджером назвав голова Черкаської ОДА нового керманича обласної ради. Сьогодні за кандидатуру Олександра Вельбівця від «БПП «Солідарність» проголосували 49 депутатів. У Будинку рад відбулася перша сесія депкорпусу VII скликання.

Досі Олександр Вельбівець очолював Лисянську РДА. Раніше був керманичем районного центру. Він закінчив Український транспортний університет і Дніпропетровський регіональний інститут Державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

– Ми з Олександром знайомі з десяток років, – розповідає голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Познайомилися, ще коли він був першим заступником голови Лисянської РДА, а я очолював Податкову. Це – боєць по життю, професіонал. І за що не береться – завжди доводить справу до кінця. У квітні 2014 року Олександр очолив Лисянську РДА. На той час район за соціально-економічними показниками посідав аж 18 місце із 20. І буквально за рік покращив свої показники, піднявшись уже на 9 місце. А за розвитком аграрного сектора економіки перебуває на перших місцях. Попри складнощі, які ми мали торік із казначейством, по району реалізовані всі заплановані проекти. Це – і модернізація комунальних підприємств, і покращення матеріально-технічної бази освітніх установ, і ремонт доріг тощо. І оцінку його роботі дали звичайні жителі під час виборів (хоч опоненти вели проти нього вкрай брудну кампанію). Олександр Вельбівець як кандидат у депутати до обласної ради здобув найбільшу підтримку населення – майже 42%.

Очільник області переконаний: новообраний голова обласної ради буде там ефективним менеджером-координатором. Мовляв, він зможе забезпечувати її законність, дієвість, принциповість і публічність. Водночас усім депутатам Юрій Ткаченко побажав конструктивної роботи задля розвитку Черкащини.

Про це інформує прес-служба ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #23 Алла 25.11.2015 17:49
Сьогодні державна служба має кадрову проблему, лозунг, про керування кухарками сьогодні не проходить. З Олександром Івановичем довелося працювати протягом 3-х років - можу написати лише позитивне враження від людських та професійних якостей.Викрикувати лозунги можуть усі, а от з бюджетним кодексом працювати чомусь важкувато.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #22 Простак 23.11.2015 09:56
Вельбівець О. розумна і віддана своїй праві людина. Навіть, після того бруду, який "вилили" на нього перед виборами, люди обрали його, що демонструє довіру лисян. Бажаю успіхів у своїй роботі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #21 Гека Чепе 23.11.2015 09:16
Отак був появився боєць, спортсмен і професіонал .... Фурман. Тіки десь рєзко ....., а його презентатори упорно морозяться :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #20 Простак 23.11.2015 03:26
Вельбівець О. розумна, віддана своїй справі людина. Навіть після того бруду, який "вилили" на нього перед виборами, люди його підтримали, що тільки підтверджує довіру лисян.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #19 Бурмака 22.11.2015 23:51
Цитую Oles:
А хто скаже--він у ПР був? :-| :sad:

Конечно был, да он везде был, во всех партиях. И за всю свою жизнь кроме власти нигде и не работал!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #18 Бурмака 22.11.2015 23:44
Что Вельбивець построил в Лысянке? Базарную площадь? Ну тогда понятно почему Ткаченко к нему тяготит, базарчик случайно не ..........?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #17 Фотограф 22.11.2015 20:56
А мне новый голова понравился. Образованный, эрудированный, умеет себя держать. Из все трех кандидатов он однозначно на три позиции выглядел лучше. Хватит популизма, нужны эффективные менеджеры, а не пустомолы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #16 Катя 22.11.2015 20:50
Цитую Oles:
А хто скаже--він у ПР був? :-| :sad:

А посмотрите анкету Мушиека в одноклассниках. Там 30% фотографий вместе с Олейником и ничего, Батькивщиной рулит
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #15 Іванющенко А......... 22.11.2015 15:32
Юрію Олеговичу ,ну яка в Лисянці комуналка? може інколи краще промовчати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 Алена 22.11.2015 11:04
Цитую Сашко:
Цитую Oles:
А хто скаже--він у ПР був? :-| :sad:

В Лисянському штабі Партії регіонів, Олександр Вельбівець працював керівником аналітичного відділу і свої "аналітичні записки" щоденно передавав голові Лисянської РДА від Партії регіонів Артему Андрієнку. Зарплата у Вельбівця була в штабі ПР 8000 грн! Він говорив, що навіть на посаді селищного голови стільки не отримував! Що тут сказати?

А кто вообще вытащил его из Лысянки? Бондаренко? Ткаченко? Теперь что, нам придётся наблюдать, как в Черкассах "рулит" Лысянка? Ждём-с следующего!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100