реклама

реклама

tpd Черкаська опозиція запрошує черкащан відзначити 20-річчя Незалежності України разом із патріотичними силами області.

 Урочистості відбудуться 24 серпня на Театральному майдані у Черкасах. З 10.00 розпочнуться святкові заходи: виступи творчих колективів та митців, представників творчих спілок, політиків, громадських діячів. Усі бажаючі візьмуть участь в конкурсах,  іграх, розвагах… Урочистий мітинг всіх опозиційних сил області – о 17.00.

- Оскільки нинішня влада фактично оголосила соціальну і політичну війну своєму народу, Рада опозиційних сил Черкащини прийняла рішення не брати участь в офіційних заходах, - йдеться у повідомленні прес-служби Ради. -  Приєднуйтесь до справжніх патріотів, які і двадцять років тому стояли на барикадах за Україну! Святкуйте День Незалежності в щирому колі своїх однодумців! Слава Україні!

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Андрій 23.08.2011 10:51
Не займайтеся міфотворенням!! !Ну не було в ті роки в Украіні барикад,не було...Чи можливо вони називають барикадами своі тусовки в актових залах та на площах? В ті часи усі критикували владу,не треба було бути героями!!!КДБ не карало вже,преса залюбки висвітлювала,вл ада загравала... Мюнхаузени-Андерсени украінськи...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 умничка 23.08.2011 08:50
А что, "помаранчеву" вспомитать не охота уже? Профукали свое время, патриоты, блин...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Влад Брова 22.08.2011 23:13
Цитую Критик-а:
А кто конкретно "стояли на барикадах за Україну!"? Не смешите людей! :lol: :lol: :lol:

Якщо "чисто-конкретно" :lol: то Я був і є одним із тих... А твоїх "людей" це не смішить, а лякає до ср..чки, бо інакше чого б вони забороняли українцям святкувати ЇХНЄ СВЯТО????

Приходь, як не забз...иш, побачиш стенди з фото 89-91 років. Там багато з нинішніх черкаських опозиціонерів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #1 Критик-а 22.08.2011 15:31
А кто конкретно "стояли на барикадах за Україну!"? Не смешите людей! :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100